pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anji Ramšak je šlo ob tej novici na jok

23. 2. 2023; 05.30
Avtor: K.M.
Anja Ramšak

Anja Ramšak foto: Darja Štravs Tisu

Ko se je javila sledilcem, je skoraj jokala, čeprav je trdila, da celotne situacije ni jemala tako zelo resno.

Konec januarja je Anja Ramšak ostala brez svojega Instagram profila. Ni točno vedela, kaj se je zgodilo, hkrati pa je zatrjevala, da se s tem ne obremenjuje preveč in da bo preživela tudi brez njega. Ko pa je sporočila veselo novico, da so ji profil čez noč vrnili, vseeno ni mogla popolnoma skriti čustev. 

»Ker ni uspelo, sem na koncu plačala nekomu in so mi ga vrnili v treh urah. Ja žal mi je bilo denarja, ampak tako je. Zdaj pa sem šla čez vse slike in sem si jih shranila na svoj disk, tako da če mi ga še enkrat 'shekajo', ga ne bom več plačala,« je povedala Anja, ki prizna, da je dober občutek, ko je znova na tem priljubljenem družbenem omrežju.

»Odpisujem ljudem, berem, da je en kup škandalov, Sanjske ženske se kregajo, spremljam to dramo. Naj povem, da meni ni bilo panike biti tudi brez, samo Roškar mi je ful težil, on je bil živčen. Ampak mi je ok, da ga imam nazaj. Vidim pa, da se veliko ljudem to dogaja, neki nategi so in Instagram sploh ne odgovarja na sporočila. Ljudje shranite svoje slike na druge platforme, ne na družbena omrežja,« je posvarila priljubljena voditeljica, ki bo o prigodah na Instagramu spet lahko poročala poslušalcem v Šou domov, od 14. do 18. ure.

prejšnji članek
Challe Salle postal ambasador zdravja
Svet slavnih
Challe Salle postal ambasador zdravja
naslednji članek
Primorani so bili spremeniti legendarno ime skupine
Svet slavnih
Primorani so bili spremeniti legendarno ime skupine