zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vesna Pernarčič in Primož Forte skupaj na odru

8. 9. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
Vesna Pernarčič

Vesna Pernarčič foto: Agnese Divo

Zvezdnika slovenske serije Ena žlahtna štorija združena v novi gledališki predstavi.

Po razprodani premieri komedije Janez Novak, v kateri navdušujejo Klemen Slakonja, Tadej Toš in Gregor Podričnik, vas SiTi Teater BTC vabi na že drugo premiero pod zvezdami - v sredo, 8. septembra, si lahko ogledate glasbeno komedijo ČUDOVITA. Scenarij in režijo podpisuje naveza Jure Karas - Tijana Zinajić. Njuna prejšnja predstava, Realisti, je na 19. mednarodnem festivalu komornega gledališča Zlati lev v Umagu prejela nagrado zlati lev za najboljšo predstavo po izboru občinstva, oba pa sodita med naše najprodornejše ustvarjalce v gledališču in tudi drugih medijih.

Čudovita foto: Agnese Divo

Na odru nove predstave Čudovita se bodo predstavili Vesna Pernarčič, Primož Forte, Franko Korošec, Tina Gunzek in Urška Bradaškja ter Joži Šalej na klavirju. Premiera predstave pa je na sporedu danes, 8. septembra, ob 20.30. 

Zgoščena vsebina predstave: Vita živi sama. Ne čisto sama. S hišnim ljubljenčkom, pa še družina jo obiskuje. Ima tudi prijatelja, ki je vsak dan pri njej. Dobro, Vita ne živi sama. A lahko bi. Sploh, ker se včasih zdi, da je vsa skrb njene okolice v resnici samo preoblečena zavist in da njeno sestro, brata, svakinjo in fanta, ki rad pomaga, bolj kot Vito skrbijo njihova lastna življenja, katerih žalostni odsev vidijo v njeni mirni, samotni eksistenci. V dobi, ko je edina mantra uspeh na vseh področjih, je to komedija o neuspehu, ki bi bil tragičen, če ne bi bil smešen.

prejšnji članek
Sanjski moški: Anja zapustila Slovenijo
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Anja zapustila Slovenijo
naslednji članek
Kaj je prijateljstvo?
Zdravje
Kaj je prijateljstvo?