sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Napeto snemanje: Panika in strah pred prepadom

9. 6. 2019; 09.00
Avtor: E.J. Zvezde
Nina_Donelli_pirhi_01

Pevka Nina Donelli foto: osebni arhiv

Nina Donelli je nepozaben videospot za najnovejšo pesem Genijalno posnela s člani skupine Tarapana Band. Preverimo, kako napeto je bilo med snemanjem.

Nina Donelli je kar nekaj let vozila karting in se celo udeleževala evropskih prvenstev. Zdaj adrenalin sprošča z boksom in glasbo, a na snemanju zadnjega videospota Genijalno je doživela resnični strah med snemanjem pustolovskih prizorov, ko je z vlakom drvela nad stometrskimi prepadi, in to brez kakršne koli zaščite.

»Predvsem je zelo pihalo, sploh ko smo snemali na odprtem vagonu. Tako da sem skoraj zmrznila od mraza. Priznam pa, da sem zmrznila tudi zaradi strahu ob pogledu na prepade. Vem, da je videti atraktivno, ko v videospotih in filmih ljudje skačejo po drvečem vlaku, a mene je v nekem trenutku zagrabila velika panika.«

In kako se je znebila strahu? »Franjo je prinesel pravo domače žganje in očitno to pozdravi vse, celo strah,« je v smehu razkrila pevka, ki nikoli ne pije, razen kakšnega požirka penine za novo leto ali rojstni dan, tokrat pa je prvič v življenju pokusila domače žganje.

»Vse življenje živim zdravo, sploh ne pijem, in ko je Franjo rekel, da moram pokusiti pravo hercegovsko rakijo, sem si rekla: pa dajmo. In očitno sem nagnila dovolj, ker se mi je razpoloženje v trenutku vrnilo, strah je izpuhtel in videospot je bil posnet zelo hitro,« je še dodala.

Glasbeni dvoboj

Glasbeni dvoboj foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Prisluhnite vaši intuiciji
Horoskop
Dnevni horoskop: Prisluhnite vaši intuiciji
naslednji članek
Koga občuduje Doroteja Premužič?
Svet slavnih
Koga občuduje Doroteja Premužič?
#obraziavenija
obraziavenija