oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tudi v resničnem življenju postala platinasta blondinka!

28. 9. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
Rjavolasa Emilia Clarke se je odločila za veliko spremembo. Odslej je veliko bolj podobna svojemu slavnemu liku iz Igre prestolov.

Emilia Clarke je bila okronana za najlepšo žensko na svetu. foto: Facebook

Britanska igralka Emilia Clarke, velika zvezdnica iz Igre prestolov, kjer navdušuje z vlogo Daenerys Targaryen, je tudi v resničnem življenju postala osupljiva platinasta blondinka. Igralka, ki je bila okronana za najbolj seksi žensko na svetu, je doslej prisegala na rjav odtenek las, medtem ko je v fantazijskem svetu Igre prestolov blestela s svetlo pričesko, za katero so se oboževalci strinjali, da ji mnogo bolj pristaja.

Emilia v vlogi Daenerys Targaryen. foto: Game of thrones

In sedaj jo imamo! Platinasto Khaleesi in to brez lasulje!  Emilia je naredila korak bliže svojemu liku, Daenerys Targaryen. Na instagramu je novico o preobrazbi objavila še preden je bila slednja dokončana. Takoj po barvanju, se je še z mokrimi lasmi in nagajivim izrazom na obrazu zastrmela v objektiv, ter presenetila oboževalce s prijetno spremembo. Ob tem je še zapisala, da gredo vse zasluge mojstrom, ki že osem let skrbijo za podobo Khaleesijine lasulje. Emilia, ki pravi, da se še nikoli ni počutila tako dobro, je kasneje objavila še posnetek s suhimi lasmi. Kaj porečete, vam je bolj všeč kot rjavolaska ali blondinka?

Morda vas zanima tudi: Neobičajna smrt Matere zmajev

prejšnji članek
Zvezdana Mlakar razširila virus
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar razširila virus
naslednji članek
Nova nosečnost v družini Kardashian
Svet slavnih
Nova nosečnost v družini Kardashian