Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Koga danes ljubi Monica Lewinsky?

18. 8. 2017; 11.00
Avtor: K.A.
Monica Lewinsky

Monica Lewinsky foto: Facebook

Monica Lewinsky je bila pripravnica v Beli hiši, ki je zaradi oralnega seksa doživela svetovno slavo.

Najbolj znana nekdanja pripravnica na svetu, Monica Lewinsky, se je leta 2014 odločila, da ponovno oživi svojo zgodbo o razmerju z nekdanjim predsednikom ZDA Billom Clintonom. S tem naj bi želela pomagati drugim, ki se znajdejo v podobnem položaju grešnega kozla in medijsko-politične tarče. Lewinskyjeva je takrat v lastnoročno natipkanem prispevku za revijo Vanity Fair zagotavljala, da je bilo razmerje s Clintonom popolnoma soglasno z obeh strani. Monica razmerje s predsednikom globoko obžaluje, takrat pa je tudi zapisala, da je med številnimi volitvami doslej nalašč molčala, da ne bi odvračala pozornosti. In kaj se danes dogaja z Monico? Po aferi se je preselila v Veliko Britanijo in zaključila študij psihologije. Danes je aktivistka, ki predava tudi na fakultetah. 

A, če gre verjeti njenim prijateljem, še vedno ni prebolela Billa Clintona. "Nima fanta, ker ona še vedno ljubi Billa. Takoj bi bila spet z njim, če bi bilo to le mogoče. Zato tudi nima otrok, zasebnega življenja ne skriva, saj zasebnega življenja preprosto nima," je ameriškim medijem povedal eden od njenih prijateljev, ki trdi, da vse od afere Monica ni imela daljšega ljubezenskega razmerja.

Monica Lewinsky se je leta 1998 zapletla v afero s takratnim ameriškim predsednikom Billom Clintonom. Ko je izbruhnil škandal, ga Clinton ženi ni priznal vse dotlej, dokler niso odkrili sledov njegove sperme na pripravničini modri obleki. Žena je vseeno ostala z njim, po prepričanju kritikov zgolj zato, ker je imela v mislih lastno politično kariero.

Monica Lewinsky in Bill Clinton foto: Reuters

prejšnji članek
Slavna manekenka pozirala skoraj gola in vsem zaprla usta
Svet slavnih
Slavna manekenka pozirala skoraj gola in vsem zaprla usta
naslednji članek
Tole je pozabljena superhrana!
Zdravje
Tole je pozabljena superhrana!