mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Čudovita debeluška navdušila v bikiniju!

29. 5. 2017; 08.01
Avtor: D. B.
graham profimedia ashley

Ashley Graham ima kljub oblinam raven trebušček. foto: Profimedia

Ashley Graham je na družabnem omrežju objavila seksi posnetek, na katerem se je pred kamero "zvijala" v bikiniju, ko je sedela poleg bazena.

Najbolj znana 'plus size' manekenka na svetu, 29-letna Ashley Graham, se je s prijatelji zabavala poleg bazena. Grahamova se je posnela, kako se je zvijala v bikiniju ter objavila videoposnetek na instagramu.

"Prekrasna si, imaš čudovito telo," so ji sporočili njeni sledilci na priljubljenem družabnem omrežju, ki so jo le v nekaj urah nagradili z več kot milijon všečki. Oboževalke so jo spraševale tudi, kako ji uspe ohraniti tako bujne obline in raven trebuh ter jo prosile, da jim razkrije svoj način prehranjevanja in telovadbe.

Manekenka je sicer pred kratkim izdala knjigo z naslovom A New Model: What Confidence, Beauty & Power Really Looks Like. foto: Profimedia

Čeprav Ashley prva plus size manekenka, ki je pristala na naslovnici znanega modnega časopisa, si lepotica več ne želi, da bi jo tako označevali. 

"To (plus size op. p.) je le ena od etiket, ki prinaša določene predsodke. Ta naziv deli ženske, a me ne čutimo potrebe, da bi se morale počutiti, kot da kam sodimo," je pred kratkim izjavila Ashley.

Manekenka je sicer pred kratkim izdala knjigo z naslovom A New Model: What Confidence, Beauty & Power Really Looks Like.

Preberite tudi: Debeluška, ki v kopalkah jemlje dih. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Iznakažen obraz znane igralke šokiral javnost
Svet slavnih
Iznakažen obraz znane igralke šokiral javnost
naslednji članek
Je igralka zaključila z ljubezenskim življenjem?
Svet slavnih
Je igralka zaključila z ljubezenskim življenjem?