mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Salomejina mama: Dokler je bil moj Neno na Rabu, je bilo vse v redu

26. 5. 2017; 08.01
Avtor: D. B.
salome intervju

Ali se bo Salome izpolnila želja in bo lahko v finale MasterChef Slovenija pripeljala svojo mamo? foto: M24

Salome priznala: Želim si v finale MasterChefa. Pripeljala bi mamo, da vsem pokažem, da me je končno sprejela.

Televizijska kuharska oddaja MasterChef Slovenija se bliža finalu in večina tekmovalcev je prepričanih, da bo v zadnji kuharski bitki pred televizijskimi kamerami zagotovo sodeloval Elvis Kudić. V finale pa si zelo želi tudi tekmovalka Salome. “Elvisa sem že enkrat premagala. Zakaj ga ne bi še enkrat ... Zakaj pa ne bi bila v finalu … Lahko bi pripeljala še svojo mamo in to bi bilo 'top'. Da bi ljudje videli, da me je moja lastna mama sprejela in da me ima rada," je o svoji želji pred kamerami spregovorila Salome.

Spomnimo, da je bil odnos Salome in njene mame Milice Ćućo Žentil nekoč vse prej kot dober. Tako je Milica že pred časom za hrvaški spletni portal 24 Sata odkrito spregovorila o tem, da ni navdušena, da si je Salome naredila prsi. "Dokler je bil moj Neno na Rabu, je bilo vse v redu. Bil je normalen moški, imel je dekleta in one so norele za njim. Šel je v vojsko in bil odličen natakar. Ne vem, zakaj se je tako spremenil, ko je odšel," je za omenjeni portal v času, ko je Salome sodelovala v resničnostnem šovu Big Brother, dejala Milica, ki ima sicer s soprogom Vladom še dva otroka, hčer Vlatko in sina Damirja

Z leti se je njun odnos očitno spremenil, menda tudi po zaslugi kuharskega šova MasterChef Slovenija. Milica je pred kratkim celo izjavila, da ji je vseeno, ali je njen otrok moški ali ženska. "Sin ali hči je povsem vseeno, najpomembnejša je ljubezen," je povedala za enega od domačih medijev.

Kakorkoli, ali se bo Salome izpolnila želja in bo lahko v finale MasterChef Slovenija pripeljala svojo mamo ter vesoljni Sloveniji pokazala, da jo je mama končno sprejela, bo znano v naslednjih oddajah priljubljenega kuharskega šova, kjer se za prestižni naslov borijo le še štirje tekmovalci. 

Preberite tudi: Salome jo je pokazala: To je njena velika ljubezen! Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Kako pripraviti odličnega piščanca na žaru?
Kulinarika
Kako pripraviti odličnega piščanca na žaru?
naslednji članek
Znana Slovenka zaročena!
Svet slavnih
Znana Slovenka zaročena!