Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Namigovali so, da umira, zdaj je storila to

22. 5. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
cher

Cher je pri svojih 71-ih letih videti brezhibno. foto: Profimedia

Je Cher včeraj dokazala, da so vsa namigovanja lažna?

Številni mediji že nekaj let poročajo o tem, da priljubljena pevka Cher boleha za virusom Epstein-Barr, s katerim naj bi se okužila že v osemdesetih. Šlo naj mi za vrsto herpesa, ki povzroča odpovedovanje organov, več vrst raka in številne druge bolezni. Številni so zatrjevali, da je pevka, ki se je umaknila iz javnosti, povsem neprepoznavna, da komaj hodi in da le še čaka na svoj žalostni konec. Včeraj pa se je pojavila na podelitvi glasbenih nagrad in vse presenetila s svojim videzom. 

Cher je na včerajšnji podelitvi glasbenih nagrad Billboard dokazala, da je še vedno v odlični formi. foto: Profimedia

Cher je na včerajšnji podelitvi glasbenih nagrad Billboard, ki jih vsako leto podeljuje organizacija najbolj priljubljenih in relevantnih glasbenih lestvic, prejela nagrado za glasbeno ikono. Glasbenica, ki je aktivna že vse od leta 1963, je s tem nasledila lanskoletno dobitnico nagrade Celine Dion in s tem postala že šesta nagrajenka. V svoji karieri je po celem svetu prodala že več kot 100 milijonov albumov. Njene pesmi so bile prve na glasbenih lestvicah v vsakem desetletju od začetka njene aktivne kariere, hkrati pa je bila s svojimi pesmimi prva v vseh obdobjih tudi na Billbardovih lestvicah. Cher si zagotovo zasluži vso izkazano čast, kljub temu pa so se številni spraševali, kakšen bo njen včerajšnji nastop, prvi nastop na podelitvi katerihkoli nagrad v zadnjih 15 letih. Pevka je pri svojih 71 letih, ki jih je praznovala le en dan pred prireditvijo, dokazala, da so številna namigovanja o stanju njenega zdravstvenega stanja, napačna. Več kot odlično je izpeljala svoj odrski nastop, navdušila je s svojo postavo, predvsem pa je tudi v svojem zahvalnem govoru namignila na to, da je njeno zdravje več kot odlično. ''Želela sem narediti to, kar delam že od svojega četrtega leta in kar delam že 53 let. Včeraj sem bila stara 71 let in še vedno lahko 5 minut zdržim v 'planku' (stabilizacijska pozicija), samo povem,'' so bile besede s katerimi je navdušila zbrano množico. 

Verjetno večja potrditev njene veljave kot prejetje nagrade pa je bilo dejstvo, da je ob njenih nastopih v dvorani stala in z njo prepevala celotna zbrana množica in pa tudi Celine Dion v zaodrju prireditve. 

Preberite še: 4-letna hči Kim Kardashian nori zaradi fotografov!

prejšnji članek
Majo Martino partner takole razvaja
Resničnostni šovi
Majo Martino partner takole razvaja
naslednji članek
FOTO: Melania Trump s to potezo premika meje!
Svet slavnih
FOTO: Melania Trump s to potezo premika meje!