zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana igralka po večerji čisto ponorela: Kdo je ta j... Elena!

28. 4. 2017; 09.01
Avtor: D. B.
salma hayek

Igralka Salma Hayek in njen mož, francoski milijarder François-Henri Pinault foto: Profimedia

Igralka Salma Hayek je po naključju opazila sporočilo na moževem telefonu. Ne boste verjeli, kako se je končalo.

Med gostovanjem v pogovornem šovu The Tonight Show Starring Jimmy Fallon je mehiška igralka Salma Hayek razkrila neverjetno zgodbo o tem, kako je sumila, da jo njen mož in francoski milijarder  François-Henri Pinault vara.

Hayekova je zgodbo začela s pojasnilom o tem, kako se z možem sporazumevata, glede na to, da ona govori špansko, on pa francosko. "Pri nas je angleščina nekaj takšnega kot Švica, veste, nevtralna. Nihče izmed naju nima kontrole nad pogovorom," je dejala Hayekova. "Angleško govoriva z groznim naglasom," je še pojasnila.

Ko jo je voditelj Jimmy Fallon vprašal, ali se mož uči angleško, mu je odgovorila, da se, a da ima francoski naglas."Nekoč mi je rekel: 'Veš kaj, vzel bom profesorja angleščine in se znebil naglasa hitreje od tebe, ki v tej državi živiš že veliko let,'" je nadaljevala Hayekova. "Ker tega ni več omenjal, sem mislila, da je preprosto pozabil."

Nekega dne pa je Hayekova opazila sporočilo na moževem telefonu. "Zdravo, tukaj Elena. Če želiš izboljšati svojo angleščino, moraš vaditi. Želiš vaditi zdaj?" je povedala Hayekova in oponašala Elenin seksi glas.

"Jimmy, jaz sem iz Mehike in takšne stvari ne gredo dobro čez," je nadaljevala Hayekova in dodala, da je bila besna. Mislila si je, da je ženska najbrž obupana, da možu pošilja takšna sporočila. Zadrževala se je celo popoldne, po večerji pa je eksplodirala. "Kdo je ta j... Elena?" ga je vprašala. "Odgovoril mi je, da ne ve. Takrat pa sem rekla: 'Reci tej Eleni, da jaz znam angleško in da lahko vadiš z menoj," je pojasnila Hayekova. S tem si je povzročila težave. ''Elena, najbrž misliš Elsa?" jo je vprašal mož.  ''Elena, Elsa, koga briga," mu je odgovorila.

Njen mož se je takrat začel smejati. "Povedal mi je, da je Elsa aplikacija za učenje tujih jezikov," je zaključila Hayekova.

Preberite tudi: Je to nosečniški trebušček Tanje Žagar? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Sramota: Tako je Donald Trump čestital Melanii
Svet slavnih
Sramota: Tako je Donald Trump čestital Melanii
naslednji članek
Darinka Košenina: Sinova smrt je spremenila vse
Resničnostni šovi
Darinka Košenina: Sinova smrt je spremenila vse