Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sabina Remar uresničuje svoje sanje

18. 4. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
sabina remar

Se bo poslovila od modnih brvi? foto: Osebni arhiv

Sabina Remar ima te dni več razlogov za dobro voljo. Končno je zakorakala v obdobje, ko lahko svoj čas nameni svojim sanjam. Tiste prve, ki so ji prinesle osebno zmago, je nedavno že dosegla.

Pa to ni uresničitev tistih prvih sanj iz otroštva, ko je kot majhna deklica sanjarila, da bo nekoč postala astronavtka. Manekenka je svojo, kot pravi malo zmago, dosegla z diplomo, ki ji je prinesla naziv dipl. organizatorka-managerka. ''Ob tem občutim predvsem olajšanje in ponos, da mi je uspelo tudi to pomembno poglavje uspešno zaključiti, ob vseh ostalih obveznostih, ki jih imam. To je moja mala zmaga! In sedaj lahko končno s polnimi pljuči zadiham in uresničujem vse tisto, za kar prej ni bilo prav veliko časa,'' je za njena.si povedala Sabina, ki je nedavno slavila prvo obletnico ustvarjanja unikatnega nakita SABINA REMAR design by MK nakit. Na slednje je zelo ponosna, saj je njena ekskluzivna kolekcija krasi police ene najprestižnejših modnih trgovin.



Sicer pa je osredotočena predvsem na projekt, ki je zaživel na YouTube kanalu in tekom katerega ustvarja različne dokumentarne filme, izobraževalne oddaje, intervjuje z znanimi obrazi, popotovanja, modne prispevke, reklame in še mnogo drugega.

Se bo poslovila od modnih brvi?
Mar nizanje novih projektov naznanja slovo od modnega sveta? ''Moda je moja prva ljubezen, že vrsto let. In ostajam v njej. Tudi moji novi projekti so tesno povezani z modo in Lifestyle-om v širšem pomenu besede. Mislim, da se nikoli ne bom popolnoma odrekla modnemu svetu, saj praktično že polovico svojega življenja namenjam le-temu. Vse bolj pa se usmerjam tudi v obliko mentorstva oziroma svetovanja na splošno. To je nekako prišlo samo od sebe, kot logična posledica. Vključujem pa se tudi v samo organizacijo modnih revij, snemanj in ostalih dogodkov, kar me zelo veseli. Še vedno torej ostajam globoko v modnem svetu, le z malce drugačnim pristopom, bolj poslovno naravnano in samoiniciativno,'' pojasnjuje Sabina, ki postaja vse bolj znan obraz številnih znamk. Zaupa nam še, da bo v bližnji prihodnosti deležna tudi posebnega mesta v produkciji kratkometražnega filma. ''A o tem še ne smem podrobno govoriti,'' se nasmehne lepotica.

Vas zanima, zakaj je Tanja Ribič doživela velik šok? Kliknite tukaj!

Sabina uresničuje svoje sanje.

Sabina uresničuje svoje sanje. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Simona Weiss nima miru niti po smrti
Svet slavnih
Simona Weiss nima miru niti po smrti
naslednji članek
Starodavna metoda, ki pomaga v boju proti celulitu
Moda&Lepota
Starodavna metoda, ki pomaga v boju proti celulitu