zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melanie Griffith priznala, kako je njena odvisnost vplivala na družino

5. 4. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
Melanie Griffith dakota

foto: Profimedia

59-letna igralka je v čustvenem intervjuju razkrila vse.

Igralka Melanie Griffith je v intervjuju za revijo Porter spregovorila o svojih propadlih zakonih, odvisnosti od drog in alkohola in tudi o svojih bolj ali manj dobrih odločitvah za plastične operacije. Čustveni intervju, kakršnega pri njej nismo vajeni.

Melanie je bila poročena štirikrat, kar dvakrat z igralcem Donom Johnsonom, igralcem Stevenom Bauerjem in nazadnje z igralcem Antoniom Banderasom. V intervjuju je razkrila, da se je od slednjega ločila, ker je obstala na eni točki, ki si je ni več želela, saj je želela uživati v svojem življenju. Razkrila pa je tudi, kako je njena odvisnost od drog in alkohola vplivala na njene 3 otroke, ki jih ima z vsakim svojim nekdanjim možem. Med njimi pa je tudi Dakota Johnson, zvezdnica filma 50 odtenkov sive. 

''Bila sem popolnoma funkcionalna mati. Nisem bila kot ''pijana in ležeča na tleh'' oseba. Verjetno nisem naredila nekaterih stvari, ki bi jih morala, ampak v večini sem bila tam za svoje otroke. Imeli so nek 'privilegiran ciganski' način življenja,'' je v intervjuju priznala Griffithova. 

Dotaknila pa se je tudi svojih plastičnih operacij, zaradi katerih je bila večkrat tarča posmeha. ''Besede so me bolele, zato sem šla k drugemu zdravniku, ki je stvari poizkušal popraviti. Upam, da sem zdaj videti bolje.''

Kaj pa je o družinskem življenju povedala njena hči, Dakota Johnson? Preverite tukaj!

prejšnji članek
Razkrivamo skrivnost uspeha Štorije
Svet slavnih
Razkrivamo skrivnost uspeha Štorije
naslednji članek
Salome najprej zažgala kuhinjo, potem pa nič razumela!
Resničnostni šovi
Salome najprej zažgala kuhinjo, potem pa nič razumela!