mir narava
Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete sebi in predelate, kar vas bremeni

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ko je partnerka Denisu povedala to, je ostal brez besed ...

30. 3. 2017; 10.00
Avtor: K.A.
Denis in Martina

Denis in Martina foto: POP TV

V tokratni oddaji se bodo zvezdniki v šovu Zvezde plešejo predstavili v povsem novih vlogah. Denisa Porčiča je doletela še posebej zanimiva naloga.

Denis Porčič in Martina Plohl sta imela pretekli teden polne roke dela, Martina pa je uvedla prave špartanske vaje in na koncu se je rodil igrivi jive z nekaj elementi Denisovih borilnih veščin. "Všeč mi je tvoj pristop, zelo si resen, vsak ples vzameš zares, jiva pa nocoj nisem videl," je zaključil strogi sodnik Andrej Škufca, njegov komentar pa bo zagotovo odlična vzpodbuda, da se bo Denis to nedeljo le še bolj potrudil.

In kaj nas čaka v četrti oddaji Zvezde plešejo? Denis se bo prelevil v legendarnega Kekca, Martina pa bo njegova Mojca, ki bo odplesala z prevezo na očeh. "Zakaj pa sem zdaj Kekec, a zaradi mojega plesa v nedeljo," jo je spraševal Denis in ni odnehal. "A to je šala ali je to res?".

Tekom vaj nove plesne koreografije sta se odlično zabavala, Denis pa je na koncu dejal, da "Mojca" sploh ni slepa. "V bistvu Mojca vse vidi," je dejal, Martina pa mu je odgovorila. "Mojca ne vidi, Mojca vse čuti." Denis ji tudi tokrat ni ostal dolžan in ji je odvrnil. "Ja, potem ji bom pa kapljice zrihtal."

Vse kaže, da bo tokratna nedelja še posebej zabavna, saj bo prav zanimivo spremljati kako se bodo plesni pari znašli v filmskem tednu.

Preberite še, kaj se plete med Denisom in Martino.

prejšnji članek
Slovenska igralka pokazala svoj pravi obraz!
Svet slavnih
Slovenska igralka pokazala svoj pravi obraz!
naslednji članek
Iris Mulej po porodu pokazala dih jemajoče noge
Svet slavnih
Iris Mulej po porodu pokazala dih jemajoče noge