Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

"Mirna Reynolds, si to ti ali tvoja mama?"

28. 3. 2017; 07.30
Avtor: K.A.
Mirna Reynolds

Mirna Reynolds foto: Facebook

Mirne Reynolds se vsi spominjamo kot prikupne lisičke, ki je nekoč na odru nastopala s skupino Foxy teens. No, tega je že davno, Mirna pa je danes videti povsem drugače.

A, to še ne pomeni, da danes ni videti lepa in privlačna. Nedavno je na svojem facebook profilu objavila simpatičen selfi in se pošalila na svoj račun. "Ej, sam neki, k sm za cajtom... A je za selfie dovolj duckface, al si je treba še obrvi narisat in joške ven fliknit," je v smehu svoje prijatelje spraševala prikupna pevka Mirna Reynolds.

In le zakaj ima človek prijatelje, če ne zato, da si te občasno pošteno privoščijo? In Mirno si je eden izmed njenih facebook prijateljev še kako privoščil. "To si ti, al tvoja mama," jo je v smehu spraševal. Mirna pa mu je v smehu odgovorila. "Ja jst, mater milo... Sam postaral smo se, kva češ."

Leta 1996 je na glasbeno sceno prišla s skupino Foxy teens. Štiri mlada dekleta so publiko navduševala s svojimi nabritimi jeziki in prikupnimi hiti. Skupina je delovala 9 let, posnele so 5 studijskih albumov, 2 dokumentarna filma, 12 videospotov, dvakrat zmagale na festivalu Slovenska popevka in nastopile na mnogih koncertih.

Preberite še, za kako drzno potezo se je odločila. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Dejan Vunjak dobil brco v rit
Resničnostni šovi
Dejan Vunjak dobil brco v rit
naslednji članek
Znani slovenski novinar v hudih zdravstvenih težavah
Svet slavnih
Znani slovenski novinar v hudih zdravstvenih težavah