bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

"Kuhna na POP TV, Miha in Valeriya ne bi smela izpasti"

27. 3. 2017; 09.00
Avtor: K.A.
Miha Dragoš in Valeriya Musina

Miha Dragoš in Valeriya Musina foto: POP TV

V tretji oddaji resničnostnega šova Zvezde plešejo sta se morala od bitke za plesni globus posloviti Miha Dragoš in Valeriya Musina, na družbenih omrežjih pa so se že pojavili komentarji, da gre za sodniško kuhinjo.

Po Aleksandri Balmazović in Tomažu Šterju, sta morala kot tretja šov zapustiti Miha Dragoš in Valeriya Musina. In kaj je šlo narobe, da sta se morala že tako kmalu posloviti od priljubljenega šova? "Kar se naju tiče nič," je takoj po koncu oddaje dejal Miha. "Mogoče imava malo manj oboževalcev kot ostali, ampak to je pa tudi vse." Z njim se je povsem strinjala tudi njegova soplesalka. "Mislim midva sva danes pokazala šov in to je to."

Kljub izpadu pa se je zdelo, da razočaranje le ni bilo preveliko. "Mogoče bo še prišlo za mano, če si bom oddajo pogledal, a verjetno si jo bom. Mogoče bi pričakoval kakšno oceno več od sodnikov, če sem čisto iskrena, a tudi otroke učim, da sodniki imajo svoje delo in naj ga opravljajo in jaz imam svoje delo in sem ga zame opravil super," je bil odkrit Miha, ki je trenutno v veselem pričakovanju. "Bolj kot zmage v šovu si želim, da bi bil novorojeni otrok zdrav in da bi bila mamica zdrava."

Tako kot vedno so svoje povedali tudi komentatorji na družbenih omrežjih, ki so bili mnenja, da gre za sodniško kuhinjo in da POP TV enostavno v nadaljnje tekmovanje pošilja svoje ljubljence. "Ma super sta bila. Žal se pri nas nikoli ne ocenjuje to kar bi se moralo... Ples. Na vseh področjih imamo ljudi, ki so v marsičem zelo dobri. Žal jih ocenjujejo brezveznjaki," so po nastopu sodelovali komentarji. "Fane imata, samo kuhno pa tudi na POP TV."

"Zares prava kuhinja. Glasuje folk, ki nima pojma. Na žalost tako kot še marsikje. Važen je samo šov in denar ki ga organizator pobaše. Vse ostalo ne šteje," so se hiteli hudovati gledalci, ki so njun nastop komentirali na družbenih omrežjih. "Iskrene čestitke obema za vse tri plese, kot ekonomist sicer razumem POP TV, ampak nekje so pa meje in je resnično nedopustno, da kvaliteta nima nobene vrednosti."

Zdaj je pred preostalimi tekmovalci znova naporen teden, saj jih že v nedeljo znova čaka nova oddaja, ko bodo morali na ogled znova postaviti svoje plesno znanje, ki ga bodo pridobili v tem tednu.

Vas zanima kako je Maja Martina Merljak preživljala dneve po porodu in kako se spopada z materinsko vlogo. 

prejšnji članek
Znana slovenska voditeljica je v solzah potrdila novico
Svet slavnih
Znana slovenska voditeljica je v solzah potrdila novico
naslednji članek
Salome se je odločila za še eno veliko spremembo
Resničnostni šovi
Salome se je odločila za še eno veliko spremembo