Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Klemen Bunderla: Čaka ga velika prelomnica v življenju

23. 3. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
ema flora in klemen bunderla

Ema Flora in Klemen. foto: Mare Vavpotič/M24

Priljubljeni radijski voditelj bo stopil v velike čevlje.

Klemen Bunderla dnevno razveseljuje poslušalce radia Aktual, širši publiki pa se je prikupil predvsem s sodelovanjem v zabavni oddaji Znan obraz ima svoj glas. Zdaj pa je pred njim pomembna nova vloga v njegovem življenju. 

Klemen, ki je že lani zavzel odre s priljubljeno predstavo Bunderla&Godler šov in muzikalom Veronika Deseniška, se tudi letos vrača na velike odre. Tokrat bo zaigral v vlogi Sandija iz kultnega filma Vesna, ki bo letos dobil svojo odrsko različico v obliki muzikala. Klemen si bo vlogo delil s Boštjanom Korošecem na odru pa bodo odpeli in odigrali še Flora Ema Lotrič in Robert Korošec v vlogi Vesne in Sama, Srdjan Milovanovič v vlogi Krištofa in Marjan Bunič v vlogi Kosinusa. Nuša Derenda in Nuška Drašček bosta nastopili v vlogi tete Ane, Draščkova pa si bo z Alenko Kozolc Gregurić delila tudi vlogo mame. Tanita Rose in Antea Mramor bosta skozi predstave odigrale vlogo zabavne Hiperbole. 

Premiera muzikala bo 7. junija 2017 v ljubljanskih Križankah, ustvarjalci pa so ustvarili kar 24 avtorskih skladb, ki bodo zopet navduševale slovensko publiko. 

Leta 1953 si je premiero filma Vesna ogledalo kar 95 tisoč gledalcev in spada med najbolj gledane slovenske filme. Šlo je za eno izmed prvih slovenskih komedij, ki je med filmi izdanimi v istem obdobju izstopala s svojo lahkotno tematiko. Leta 1957 je sledilo tudi nadaljevanje Ne čakaj na maj, oba filma pa si še danes rade ogledajo različne generacije. 

Vas zanima, zakaj je moral Klemen Bunderla miriti občinstvo? Kliknite tukaj!

Klemen s soigralci.

Klemen s soigralci. foto: Mare Vavpotič/M24

prejšnji članek
Sodnik: Blondinka z nožem naredila ogromno napako!
Resničnostni šovi
Sodnik: Blondinka z nožem naredila ogromno napako!
naslednji članek
Bo pred oltar skočil s kar 26 let mlajšo?
Svet slavnih
Bo pred oltar skočil s kar 26 let mlajšo?