mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Se bo Matej Rupar še vrnil pred kamere?

23. 3. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
Matej Rupar

foto: POP TV

Pogovarjali smo se z Matejem Ruparjem, ‘kmetom’ iz oddaje Ljubezen po domače, ki nam je razkril, nekaj podrobnosti o sodelovanju pri oddaji.

Ob petkih zvečer lahko uživate v s čustvi nabiti oddaji Ljubezen po domače, kjer se še 5 moških iz različnih slovenskih podeželj spoznava s svojimi izbrankami. Med njimi je tudi Matej Rupar, za katerega ta oddaja ni njegovo prvo srečanje s televizijo. Zato nas je seveda zanimalo, ali se bo v svet medijev še vrnil.

''Spoznal sem, da me zanimajo predvsem kakšna snemanja oglasov s konji ali kaj podobnega, takole na televizijo grem pa samo še za dober denar. Če bi nekdo podal dobro ponudbo, bi razmislil,'' nam je zaupal Matej, ki ga očitno v tem trenutku kariera v svetu medijev ne zanima. Je pa razkril razlog, ki se skriva za njegovim sodelovanjem. ''Ko so iskali sodelujoče, sem bil ravno brez punce, željo pa sem imel po tem, da kakšno spoznam. Rekel sem si, zakaj pa ne, kamere pa so mi tudi blizu in mi ni bil tak problem,'' razlaga ljubitelj konj, ki je povedal, da je bilo slovo od deklet po eni strani težko, po drugi pa se je s tem moral spoprijeti. ''Je težko, ker moraš nekoga poslati domov, ampak se pa zavedaš, da je to del igre in je nekoliko lažje, saj dekleta vedo, da obstajajo možnosti, da bodo morale domov.''

Na vprašanja o oddaji in dekletih pa Matej ni in ni želel odgovoriti. ''Vse si boste morali ogledati v oddajah, ne želim izdati preveč,'' je nekoliko v zadregi zaključil simpatični televizijski kmet. 

V Ljubezni po domače pa smo dočakali tudi prve poljube. Kdo jih je bil deležen? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Zaradi voditelja POP TV je zelo jokala
Svet slavnih
Zaradi voditelja POP TV je zelo jokala
naslednji članek
Razočarana Salome sinoči krivdo zvalila kar na vso Slovenijo!
Resničnostni šovi
Razočarana Salome sinoči krivdo zvalila kar na vso Slovenijo!