GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Leticia Slapnik Yebuah: Partner mi ne dovoli, da bi bila pred njim

22. 3. 2017; 12.00
Avtor: K.A.
Leticia

Leticia Slapnik Yebuah in Matej Krajcer foto: POP TV

V drugi oddaji šova Zvezde plešejo sta Leticia Slapnik Yebuah in Matej Krajcer prikazala energičen quickstep. Z nastopom sta navdušila, temu primerno pa je bilo tudi vzdušje v zakulisju.

"Si uživala, a ne?" je takoj po koncu nastopa Matej hitel spraševati Letico, ki je bila s svojim nastopom izjemno zadovoljna. "Zelo sem uživala," mu je odvrnila Letica. "Ko sem videl kako zelo uživaš, sem kar letel s teboj," ji je navdušeno dejal Matej, ki je bil izjemno zadovoljen tudi z ocenami. "Ocene so bile super fajn. Vse je super."

Leticia je bila še posebej vesela dveh sodniških pohval. "Lepo mi je, da me je Katarina pohvalila, pa tudi Nika, tudi to mi je bilo zelo fino, ko mi je rekla, da sem dama," je bila vzhičena vedno nasmejana Letica in nadaljevala: "Matej je bil danes kar hiter, a zame ravno prav hiter. Vedno mi govori, da ne smem biti pred njim in da naj bom vedno za njim in sem ga seveda upoštevala."

Sodniške ocene so bile izjemno razgibane. Andrej Škufca je ostal zvest samemu sebi, ocenil je, da Leticii hitri plesi niso ravno po godu in jima dal oceno tri. Katarina Venturini jima je namenila visoko osmico. Tudi Nika se je strinjala z njo: "Eksplozija pod nadzorom, ta ples je iz tebe potegnil vse tvoje adute. V resnici si zelo damska, super!" njunemu nastop pa dala sedmico. Enako ju je ocenil tudi Lado Bizovičar"V enem tednu se je naučiti kaj takšnega res dosežek, ljubka in duhovita točka, čestitam."

Preberite še, kako je Maja Martina Merljak ukrotila svojega moža.

prejšnji članek
Z globinskim čiščenjem črevesja lahko izgubite 3 kilograme
Zdravje
Z globinskim čiščenjem črevesja lahko izgubite 3 kilograme
naslednji članek
Konec še enega zvezdniškega zakona
Svet slavnih
Konec še enega zvezdniškega zakona