Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nuša Derenda v novi vlogi …

22. 3. 2017; 07.30
Avtor: V. M.
nusa derenda1

Nuša Derenda se bo prvič preizkusila v muziklu. foto: Osebni arhiv

Simpatična pevka Nuša Derenda utira na svoji glasbeni poti povsem nove korake. Prvič se namreč preizkuša v vlogi igralke in pevke v muziklu, ki bo v soju žarometov zažarel v mesecu juniju.

Nuša je te dni polno zaposlena. Snuje namreč novo pesem, ki bo kmalu pobožala naša ušesa, mudi pa se tudi v Ljubljani, kjer se pripravlja na 'prebuditev' kultne filmske komedije Vesna. "K sodelovanju me je povabil producent Gorazd Slak in z veseljem sem se odzvala. Gre za zelo lepo in zanimivo zgodbo." Slednja je stkana iz niti prve slovenske romantične komedije, ki se je na črno belih zaslonih pojavila leta 1953. "Igram vlogo tete Ane," nam smeje pove Nuša in pripomni, da v muziklu sodeluje veliko mladih, ki jim tekom vloge stoji ob strani. Ob tem nam zaupa še, da se je na avdicijo prijavil tudi njen starejši sin Matevž, ki tudi sicer v sebi skriva del maminega glasbenega talenta. Tako se mati in sin skupaj prvič preizkušata na plesno-glasbenih odrskih deskah.

Mama odraslih fantov


Kako hitro čas beži … Doma pri Derendovih nič več ne odmeva otroški smeh. Sinova sta že odrasla fanta, Matevž bo kmalu dopolnil 21 let, mlajši Gašper pa jih šteje že 19. ''Velika sta že, ja. In zelo zaposlena. Gašper je bolj športen tip, igra rokomet. Pa zaljubljen je že. Matevž študira multimedio, za nogomet nima več toliko časa, sedaj je bolj osredotočen na muzikal, poje pa tudi v bandu RockDefect . Super jim gre,'' nam pove Nuša in pripomni, da Matevž že od malih nog rad poje in da ima nemara glasbo že v krvi.
Trenutke, ko jih ne priganja urin kazalec, družina rada preživi skupaj. ''Pogosto so to nedeljska kosila pri tašči ali za domačo mizo, če se le zberemo skupaj, pa prijetni popoldnevi ob televiziji, čeprav se pozna, da imam v hiši same fante. Oni bi gledali šport, jaz pa romantične komedije,'' se smeje Nuša in pove, da so bili letošnje leto skupaj na smučanju. ''Mogoče se poleti odpravimo na jadranje. To bi bilo lepo.''

Preberite še, kako je kmet Franc užival na poroki. Kliknite tukaj!

Nuša s soprogom Frenkom na Rogli.

Nuša s soprogom Frenkom na Rogli. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Golota in prvi poljubi
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Golota in prvi poljubi
naslednji članek
To se je o Miši Molk po hodnikih že nekaj časa govorilo
Svet slavnih
To se je o Miši Molk po hodnikih že nekaj časa govorilo