Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Golota in prvi poljubi

22. 3. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
Screenshot from 2017-03-21 15-13-02

foto: POP TV

Dekleta se bodo svojim kmetom končno pridružila na domu.

Ta petek se bodo dekleta, po tri pri vsakem kmetu, v oddaji Ljubezen po domače, svojim izbrancem končno pridružila na njihovih kmetijah in tam spoznala tudi njihove družinske člane. Tam pa jih čaka kar nekaj presenečenj, zgodili pa se bodo tudi prvi poljubi. Kdo bodo glavni akterji? 

Dogajanje v ljubezensko obarvani oddaji bo končno doseglo svoje vrelišče. Dekleta, ki jih je doletela ta čast, da se bodo z izbranim kmetom lahko družila tudi na bolj intimnih lokacijah, so po napovedniku sodeč stvari vzela v svoje roke. Miran bo svoje dekleta pričakal kar razgaljen med vodnimi aktivnostmi, očitno pa bo med njim in Marino prišlo tudi do prvega poljuba. Kaj bosta rekli drugi dve dekleti? 

Do poljuba pa bo prišlo tudi v Janijevi skupini, kjer bo Lauro navdušil tako traktor kot očitno tudi Jani. 

Stvari v oddaji polni ljubezni so se očitno pričele zapletati. Pa bomo res videli pravo ljubezen? O tem je z nami spregovorila Tanja Koren, voditeljica oddaje, ki nam je zaupala sledeče. ''Ja, lahko se ljubezen zgodi tudi v taki oddaji. Sama sem si pred tem ogledala številne tuje licenčne oddaje iz različnih držav. Normalno je, da so se ljudje našli. Če niso našli dosmrtne ljubezni, so se spletle vsaj prijateljske vezi. Ljudje so se spoznali, razširili so svoj družbeni krog. Meni se to ne zdi absolutno nič spornega in sem zagovornica tega, da se ljudje spoznavajo na ta način.''

Vas zanima, kam sta se odpravili dve tekmovalki? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Omar Naber skriva novo dekle?
Svet slavnih
Omar Naber skriva novo dekle?
naslednji članek
Nuša Derenda v novi vlogi …
Svet slavnih
Nuša Derenda v novi vlogi …