GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Denis Porčič svoji partnerki pred celo Slovenijo povedal to!

22. 3. 2017; 06.30
Avtor: K.A.
Denis Porčič - Chorchyp

Denis Porčič - Chorchyp foto: POP TV

V drugi oddaji šova Zvezde plešejo sta Denis Porčič - Chorchyp in Martina Plohl požela odlične sodniške ocene za slow fox, v zakulisju pa nista skrivala navdušenja in sreče zaradi odlično opravljene točke.

"Devetka, čestitam," je takoj po nastopu v zakulisju zavpila Denisova soplesalka. "No, jaz tebi čestitam Martina, ker si naredila lepotico iz mene." Martina pa je nadaljevala: "Pred vso Slovenijo snemam krono in ti jo podarjam." Pohvale drug drugemu pa se tukaj še niso končale. "Rad bi povedal, da je Martina najboljša učiteljica na področju plesa v Sloveniji. To definitivno drži."

Denis in Martina se tudi na vajah odlično ujameta, zdi pa se, da se je med njima razvila tista prava kemija. "Jaz Martino že zelo dobro poznam. Zdi se mi, da sva že pet let skupaj in da te stvari skupaj delava. V teh treh tednih sem jo že tako dobro spoznal in točno vem, da bo sedaj hotela še več iz mene ven spraviti, še bolj me bo želela natrenirati. No, jaz sem pripravljen, dodatke k hrani imam pripravljene." Tudi Martina obljublja, da bo delala še več, tudi sklece, Denis ji seveda ni ostal dolžan. "Odslej bom bolj po petkah hodil, mislim po prstkih."

Nad njunim nastopom so bili izjemno navdušeni tudi sodniki, ki so jima namenili visoke ocene. Priplesala sta si Andrejevo petico, osmici Katarine in Nike ter Ladovo devetko.

Preberite še, kaj je s svojim možem naredila Maja Martina Merljak.

Denis in Martina foto: POP TV

prejšnji članek
To se je o Miši Molk po hodnikih že nekaj časa govorilo
Svet slavnih
To se je o Miši Molk po hodnikih že nekaj časa govorilo
naslednji članek
RAZKRITO: Lahko ta korenika res uniči rakave celice v 48 urah?!
Zdravje
RAZKRITO: Lahko ta korenika res uniči rakave celice v 48 urah?!
#nasazenazenska
nasazenazenska