Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Igor Štamulak: "Ko si me pogledala s temi svojimi očmi ..."

21. 3. 2017; 08.00
Avtor: K.A.
Igor Štamulak

foto: POP TV

V drugi oddaji šova Zvezde plešejo sta se Igor Štamulak in Lejna Karić - Lubarda predstavila z nežnim angleškim valčkom in se prepustila čustvom, ki so na koncu botrovali tudi nekoliko nižjim ocenam.

"Jaz mislim, da sva se oba preveč prepustila čustvom in potem je trpela najina tehnika in mislim, da je dal Škufca popolnoma pravilno oceno tri," je takoj po svojem nastopu v zakulisju komentiral Igor. "In glede nato, da nama je dala Katarina visoko oceno, se mi zdi, da sta oba ugotovila pravilno plat najinega nastopa." Lejna je iskreno dodala: "Bila sva dve telesi in ena duša." Igor pa je ob tem še povedal. "Ko si me pogledala s temi svojimi čudovitimi očmi, sem si dejal, ja pojdimo v to zgodbo. Bilo je lepo, ker sva tako zelo plavala, je pa res, da sem delal napake in za njih mi je žal."

Katarina Venturini je bila nad njunim čutnim nastopom vzhičena, grajala je le Igorjevo tehniko, je priznala, da je imel njun ples pravo esenco angleškega valčka. Nagradila ju je z visoko osmico. Niko Urbas Ambrožič je nekoliko zmotila Igorjeva nonšalanca, a je nastop ocenila z osmico. Lado Bizovičar je po nastopu dejal: "Dosegel si glavni namen, bil si romantična duša, ki je sukala Lejno." In jima dodelil sedmico. 

Preberite še, kakšen hladen tuš je na družbenih omrežjih doživela Iryna Osypenko Nemec.

prejšnji članek
RAZKRITO: Lahko ta korenika res uniči rakave celice v 48 urah?!
Zdravje
RAZKRITO: Lahko ta korenika res uniči rakave celice v 48 urah?!
naslednji članek
Urška Vučak Markež: Moja lepota in stas ne bosta dovolj
Resničnostni šovi
Urška Vučak Markež: Moja lepota in stas ne bosta dovolj