Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Urška Vučak Markež: Moja lepota in stas ne bosta dovolj

21. 3. 2017; 07.00
Avtor: K.A.
Urška Vučak Markež

Urška Vučak Markež foto: POP TV

V drugi oddaji šova Zvezde plešejo je Urška Vučak Markež spet očarala sodnike s svojim šarmom in simpatičnostjo, tokrat pa se je na plesnem parketu zavrtela v ritmu dunajskega valčka.

Urška je po nastopu priznala, da se s kritikami ne spopada preveč dobro in si jih zelo vzame k srcu, a za zdaj se zdi, da jima gre s soplesalcem Jernejem Brenholcem precej dobro. "Jaz se moram navaditi, da oni to vidijo drugače," je po nastopu v zakulisju dejala Urška. "Sem kar čutila, da za pet bi znala, vem da bi, a za zdaj nisem tega pokazala. Zdaj bo počasi treba vključiti tehniko, ne vem kako dolgo se bova še lahko "šlepala" na mojo simpatičnost in lepoto, stas, mladost, ritem in vse to in sodniki bodo slej ko prej želeli tudi tehniko videti." 

Nad njunim nastopom so bili očarani tudi sodniki, ki so jima vsi po vrsti peli hvalospeve. Andrej Škufca je ob njuni točki dejal: "Ponovno se je izkazalo, da imaš dober občutek za ritem, solidna drža, zelo dobro sta bila v stalnem perfektnem telesnem stiku." In jima dodelil oceno štiri. Katarina Venturini ju je pohvalila za izvrsten dunajski valček in jima namenila šestko . Nika Urbaš Ambrožič je nadaljevala, da je Urška lep primer plesalke, ki je malo šibkejša v tehniki, a prepriča z razumevanjem plesa in kreativnostjo ter ju ocenila s sedmico. Lado Bizovičar je ob koncu dejal, da je vedel, da je Urška nekje globoko v sebi prava plesalka: "Danes si bila elegantna in graciozna," ter dodal, da je dovolj, da je zgolj to kar je, lepa.

Preverite še, kako je Maja Martina Merljak ukrotila svojega moža.

prejšnji članek
Igor Štamulak: "Ko si me pogledala s temi svojimi očmi ..."
Resničnostni šovi
Igor Štamulak: "Ko si me pogledala s temi svojimi očmi ..."
naslednji članek
Nov škandal: Dokumenti za posvojitev Maddoxa so ponarejeni
Svet slavnih
Nov škandal: Dokumenti za posvojitev Maddoxa so ponarejeni