Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

POP TV razočaral: Lahko šov reši Salome?

21. 3. 2017; 07.00
Avtor: D. B.
Salome_2

Salome je uporabnike navdušila s svojo sipo "al dente". foto: Pop TV

Bosta sipa "al dente" in moški, ki je postal ženska, dovolj za zmago v tekmovalnem kuharskem šovu Pop TV-ja?

Televizijski tekmovalni kuharski šov MasterChef Slovenija, ki ga na svojem programu predvaja Pop TV, je že v polnem zamahu. Med drugim sta tako oddajo zapustila priljubljena pevka Natalija Kolšek in ladijski strojni tehnik Dušan Godunc, pred kamerami pa smo že lahko videli nekatere bolj ali manj vrhunske kuharske izdelke letošnjih udeležencev šova.

Oddaja odmeva tudi na priljubljenega družabnem omrežju facebook, kjer so Popovi “kuharji” do zdaj zbrali 21 tisoč všečkov, čeprav nekateri, kot je na primer uporabnica Sergeja Maršič, menijo, da se v letošnji sezoni “lanski Darko definitivno ne bo ponovil”, saj je preprosto brez konkurence. Uporabnik Miha Miklič pa je kar celo letošnjo oddaja označil za "polomijo", ki je ostala “daleč od pravega bistva oddaje MasterChef”.

Uporabnik Miha Miklič je kar celo letošnjo oddaja označil za "polomijo", ki je ostala “daleč od pravega bistva oddaje MasterChef”. Na fotografiji sodniki kuharskega šova. foto: Pop TV

Kakorkoli, videti je, da je do zdaj gledalce in uporabnike priljubljenega družabnega omrežja najbolj navdušila Salome s svojimi duhovitimi izjavami. Največ komentarjev je tako na facebooku zbrala njena izjava o sipi, ki jo je pripravila "al dente". Spomnimo, da je tako odgovorila sodniku Luki Jezeršku na vprašanje, ali je pripravljena sipa mehka. Navdušil je tudi njen komentar o moških, ki niso vredni zaupanja: “Kako nisem vedela, da moškim ne smeš zaupati? Pa sama sem bila moški,” je dejala.

Salome ima kilometrino v šovih in mislim, da nas bo še nekaj časa zabavala. Zmage pa ravno ne bi stavila nanjo. Ima tudi tak svoj stil ... rahlo humoren in eleganten. Marsikatera od nas se lahko kaj nauči (ne mislim kuhe, ampak osebnostni stil in ženstvenost),” je med drugimi zapisala uporabnica Natalija Drolc in dodala, da je edina, ki v šovu preseže njen humor Lucija Ćirović. Poleg the dveh ter preveč izstopajoče Lee Plut so vsi ostali nekam "mlačni in neizrazni” še menijo uporabniki.

Najbrž humor in duhovitost kljub temu ne bosta dovolj za zmago v kuharskem tekmovalnem šovu. Pa čeprav je ta letos, kot menijo nekateri, daleč od pravega bistva oddaje MasterChef.  

Tudi Lucija Ćirović je gledalce in uporabnike družabnega omrežja navdušila s svojim humorjem. foto: Šimen Zupančič

Kaj je Salome zmotilo pri moških, pa si lahko preberete TUKAJ!

prejšnji članek
Kmet Franc doživel dan, kot ga še ni bilo!
Svet slavnih
Kmet Franc doživel dan, kot ga še ni bilo!
naslednji članek
Bizovičar novinarja POP TV označil za poskočnega lipicanca
Resničnostni šovi
Bizovičar novinarja POP TV označil za poskočnega lipicanca