Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Voditeljica POP TV mislila, da tega ne bo preživela

17. 3. 2017; 05.00
Avtor: K.A.
Nuša Lesar

Nuša Lesar foto: POP TV

Voditeljca Sveta na Kanalu A Nuša Lesar ima trenutno izjemno naporen ritem, saj poleg vodenja oddaje nastopa tudi v resničnostnem šovu Zvezde plešejo.

Prva oddaja Zvezde plešejo je že davno za nami, sodniške ocene so podeljene in kritike razdeljene. Nuša Lesar, ki se je pred prvo oddajo tudi malo poškodovala priznava, da je imela neznansko tremo. “Prav vesela sem, da sem sploh preživela ta prvi nastop, ker sem mislila, da me bo malo pred oddajo “infarkt” zadel od vse treme. Ni bilo sicer tako zelo dobro kot na generalki, a je bilo kar ok, sem kar zadovoljna,” je dejala Nuša, ki se ni zavedala, da bo plesni izziv tako zelo zahteven. “Predvsem fizično je zelo zahtevno zame. Imam pa srečo, da se šov dogaja znotraj naše hiše in da mi gredo v redakciji zelo na roke, puščajo mi veliko časa, da lahko treniram, vseeno pa še vedno pridem voditi oddajo. A ni kakšnega velikega pritiska, da bi me želeli raztrgati na vse konce in kraje.”

Nedelja se seveda nezadržno bliža in kmalu bo treba sodnikom in gledalcem pokazati nove plesne korake. "Mislim, da mi gre ta teden malo bolje, ker sem zdaj že osvojila določene osnove plesa. Zelo se veselim in mislim, da bo tudi trema manjša. Skratka načrtujem nadgradnjo,” še doda.

Preberite še, kaj je o Ladu Bizovičarju povedala Katarina.

Nuša Lesar je s svojim videzom navdušila. foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Zvezde plešejo: Maja Martina poškodovana. Kaj se dogaja na POP TV?
Resničnostni šovi
Zvezde plešejo: Maja Martina poškodovana. Kaj se dogaja na POP TV?
naslednji članek
Znani slovenski pevki sta se prepustili zdravniku Gruberju
Svet slavnih
Znani slovenski pevki sta se prepustili zdravniku Gruberju