Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Andrej Škufca o Ladu Bizovičarju in njegovem zavijanju z očmi

17. 3. 2017; 06.30
Avtor: K.A.
andrej skufca katarina venturini

Andrej je v oddaji izjemno strog, Katarina pa je njegovo čisto nasprotje. foto: Mare Vavpotic/M24

Po prvi oddajo resničnostnega šova Zvezde plešejo je že jasno, da bo Andrej Škufca najbolj strog izmed sodniške četverice. A kljub temu, da se zdi, kot da je povsem nesočuten do tekmovalcev, vseeno priznava, da se trudijo in da še kako dobro ve, da jim ni lahko.

“Tekmovalcem želim pokazati, kakšen nivo od njih zahtevam. Zgolj reči, da si se potrudil, če ples ni na nivoju, ni dovolj. Prepričan sem, da bodo tekmovalci skozi oddaje napredovali in ko bom napredek videl, ga bom tudi nagradil,” je uvodoma povedal Andrej, ki se ne obremenjuje s tem, da bi bil pri tekmovalcih zaradi svoje strogosti najmanj priljubljen sodnik. “Ne, sicer nisem bil še nikoli v takšni situaciji, tako da še ne vem kako bom odreagiral, a jaz mislim, da me to ne bo prav veliko motilo.

Nedelja se nezadržno približuje, zato nas je zanimalo, če tudi v drugi oddaji šova Zvezde plešejo lahko pričakujemo enako visok nivo sojenja. “Razmišljam, da bi bil enako strog, kako bo pa v nedeljo in kakšni bodo pari na plesišču, to bomo pa še videli,” je bil sprva nepopustljiv Andrej in nato dodal: “V vsej tej strogosti, ki jo izžarevam, imam tudi veliko spoštovanje do vsega kar delajo in se zavedam, da to za njih ni lahko, seveda pa moram vzpostaviti določeno pozicijo, kjer bo točno jasno kaj od njih želim. Morda sem zaradi vsega tega videti nekoliko nečuteč, a se zavedam kako zelo težko jim je."

In, če so tekmovalci trepetali pred njegovimi ocenami in pripombami, je bilo kaj hitro jasno, da si ga bo tekom šova največkrat privoščil Lado Bizovičar, ki je ves čas brez dlake na jeziku. “Z Ladom prvič sodelujem, vidim ga kot velikega profesionalca, je en tak nagajiv in navihan lik, a v osnovi je velik profesionalec,” nam sprva zaupa Andrej in se nato dotakne tudi Ladovih duhovitih pripomb. “Če se Lado mojim kritikam nasmiha, potem je dokaj verjetno, da so mu nekje globoko v sebi všeč. Ne vem kaj bi drugega rekel, drugače bi verjetno ob mojih kritikah zavijal z očmi,” v smehu še doda Andrej, ki že pogleduje proti novi oddaji in se veseli plesnega napredka vseh tekmovalcev.

Vas zanima, kaj je o šovu povedal novinar POP TV-ja? Kliknite tukaj!

Zvezdnike bodo ocenjevali sodniki Lado Bizovičar, Katarina Venturini, Nika Ambrožič Urbas in Andrej Škufca.

Zvezdnike bodo ocenjevali sodniki Lado Bizovičar, Katarina Venturini, Nika Ambrožič Urbas in Andrej Škufca. foto: POP TV

prejšnji članek
Slovenska voditeljica v bolečinah
Svet slavnih
Slovenska voditeljica v bolečinah
naslednji članek
VIDEO: Na dan prišel drugačen posnetek princa Williama
Svet slavnih
VIDEO: Na dan prišel drugačen posnetek princa Williama
#obraziavenija
obraziavenija