Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Novinar POP TV na hitro premeščen. Kaj se dogaja?

16. 3. 2017; 07.00
Avtor: K.A.
Janez Usenik

Janez Usenik že pridno trenira standardne plese. foto: POP TV

Resničnostni šov Zvezde plešejo je že v polnem teku, tekmovalci pa so že nekoliko prespali prve stroge kritike in ocene sodnikov. Novinar oddaje 24ur Janez Usenik v šovu neznansko uživa, a napoveduje, da najbolj sočne pripombe šele prihajajo.

“Jaz sem seveda užival in moji kolegi so bili seveda navdušeni, ker me poznajo in smo prijatelji, veliko čestitk je prišlo. Vsak je seveda čestital po svoje med njimi pa so bili Suzana Perman, Jure Bračko, Jure Tepina, veliko jih je bilo,” je navdušeno razlagal Janez.

Seveda ni šlo mimo sodnikov, ki so bili po prvi oddaji najbolj v zobeh gledalcev, kakor tudi tekmovalcev. “Mi si ves čas govorimo, da tukaj ne gre za tekmo. Gre za to, da nekaj pokažemo in da se imamo fino, seveda je pa res, da smo vsi ljudje in da imajo tekmovalnost vsi v duši. Seveda je kakšen komentar malo bolj mrzlega tuša,” nam sprva pove Janez in nato v misli vzame najbolj strogega med sodniki, Andreja Škufco. “Po eni strani mi je všeč, da je takšen kot je, ker se mi zdi, da bi bilo narobe, da bi gledalci dobili vtis, da lahko popolni nepoznavalec plesa, kot sem jaz, po treh tednih doseže raven, ki je primerljiva z nekom, ki temu posveti življenje. To bi bilo žaljivo do profesionalnih plesalcev in do profesionalnega plesa. S tega stališča se mi zdi prav, da imamo nekoga, ki ves čas opozarja na to. Seveda pa s tem naredi tudi šov, saj bomo tudi tekmovalci, slej ko prej, začeli vračati s kakšnimi bodicami. Lado ga je očitno že tako ali tako vzel na piko, kar pomeni, da bo to še zanimiv šov v nadaljevanju.”

In seveda ni šlo niti mimo Lada, ki se je v prvi oddaji izkazal za izjemno prizanesljivega in dobrohotnega do tekmovalcev. “Lado je Lado, saj to je njegova funkcija, saj od njega smo vedeli kaj lahko pričakujemo. Morda so bile ravno zaradi Andreja Škufce nam prihranjene tiste najbolj pikre Ladove pripombe na račun plesalcev, ki pa zagotovo še pridejo. V prihodnjih oddajah bo verjetno znal biti zelo piker tudi do plesalcev. “

Janez, ki ga gledalci oddaje 24ur poznajo kot tistega hudomušnega novinarja, ki s svojim izvirnim humor obarva vse svoje prispevke, se vsaj še nekaj časa poslavlja s TV ekranov informativnega programa, saj je bil začasno premeščen na novo "delovno mesto". “Tukaj imam absolutno srečo, ker sem iz POP TV in so me za čas snemanja šova prestavili v razvedrilni program in je moje edino delo, da se pripravljam na oddajo. Resnično sem jim hvaležen, ker so mi šli zelo na roke in ravno zato čutim to veliko odgovornost, da poskušam narediti največ kar ob svojih omejitvah lahko. Zdaj, če bi imel 20 let manj in 20 kilogramov manj bi seveda lahko naredil več, še vedno pa lahko uživam kot da bi imel 19 let. Se pa bojim, da zdaj ko delamo standardni ples, da zgledam malo kot opica oz. kot zombi in ne kot plesalec in tokrat pa že prav čakam na kritike sodnikov, da povej svoje, ker zdaj pa ni več blefa,” še doda in že hiti na nove priprave, da bomo že v nedeljo lahko znova uživali v njegovih prelestnih plesnih korakih.

Lado Bizovičar foto: Arhiv Svet24

Preberite še, kako sta se na treningu sporekla Denis in Martina. 

prejšnji članek
Se še spomnite Tomaža iz filma Poletje v školjki? Takšen je zdaj!
Resničnostni šovi
Se še spomnite Tomaža iz filma Poletje v školjki? Takšen je zdaj!
naslednji članek
Teja: ''Nisem noseča.'' Jani: ''O, ja, pa si!''
Svet slavnih
Teja: ''Nisem noseča.'' Jani: ''O, ja, pa si!''