Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Od sramežljivega fanta do najlepšega moškega na svetu

15. 3. 2017; 07.00
Avtor: V. M.
rohit-khandelwal prej in potem

Iz preprostega fanta v najlepšega moškega na svetu. foto: facebook

Minulo leto so ga okronali z laskavim nazivom najlepšega moškega na svetu. Predstavljamo vam indijskega manekena in igralca Rohita Khandelwala, ki pa ne navdušuje le z izklesanim telesom in čudovitim obrazom, temveč tudi s svojo prijetno osebnostjo.

Njegovi bližnji pravijo, da je skromen in nadvse delaven fant. Slava postavnemu mladeniču ni stopila v glavo, ostaja prijazen, prizemljen in nadvse spoštljiv. Ne skriva svoje ljubezni do mame, za katero pravi, da ga je naučila vseh tistih vrednot, zaradi katerih je danes dober človek.

»Naučila me je, kako biti pogumen, kako verjeti vase in se soočiti z življenjskimi izzivi. Moja mati je disciplinirana ženska, ki nikoli ne pozabi izraziti svoje hvaležnosti. Skozi življenje je hodila z težo vesolja na ramenih, a je vedno vzbujala vtis, kot da nosi le par kril. Bila je veliko notranjih bitk, takšnih, s katerimi se soočaš sam in ravno zaradi tega se mi zdi tako neverjetna. Moja mati je resnično prava borka



Zgodba o sramežljivem dečku
Rohit živi v indijskem mestu Mumbaj, kjer gradi svojo kariero kot maneken igralec in tv osebnost. S svojo zgodbo spodbuja mlade, ki si želijo uspeha, a so prestrašeni in negotovi.

»Veste, kot šolar sem bil zelo sramežljiv in nesamozavesten. Malo močnejše postave prav nič posebnega. Le za domačimi vrati sem se lahko sprostil in materi pokazal, kaj me navdušuje. Rad sem nastopal in plesal, mama pa me je pri tem spodbujala. Ko sem prišel na fakulteto, sem še več razmišljal o svojih sanjah. 'Dobro, Rohit, rad bi postal igralec in model, toda, ali si že kaj naredil v tej smeri?' Ne, nisem. Pogledal sem svoje telo in zmajal z glavo. Tole bo potrebno okrepiti in tako sem se vpisal v fitness, kjer sem trdo vadil dan za dnem. Ob tem sem opravljal različna dela, nič posebnega, kot najnižje osebje, kjer sem imel veliko stika z ljudmi. Ampak nisem bil zadovoljen. Iskal sem se, upal, da zapolnim svoj košček sestavljanke. Meseci so minevali in vse bolj mi je postalo jasno, da je napočil čas za pomemben korak. Moj obraz ni bil več okrogel, tudi na postavi so se poznale sledi trde vadbe. In tako sem sprejel življenjsko odločitev. V mesto sem prišel pred tremi leti, z dvema potovalkama v rokah in z upanjem v srcu. Želel sem preizkusiti svojo srečo v manekenskih in igralskih vodah. Čeprav nisem imel kontaktov in vez, mi je uspelo. Zapomnite si, bodite pošteni, bodite spoštljivi, bodite to, kar ste,« je svojo pripoved strnil 27-letnik, ki poudarja, da je za uspeh ključna delavnost in vztrajnost.

»Lahko, da bo trajalo tedne, mesece, leta, a stisnite zobe, delajte z veliko vnemo, vsak korak vas bo ponesel bliže svojim sanjam. In to je tisto kar si želite kajne?«

Vas zanima, kaj se danes dogaja z znano slovensko voditeljico? Kliknite tukaj!

S svojo zgodbo spodbuja mlade, ki si želijo uspeha.

S svojo zgodbo spodbuja mlade, ki si želijo uspeha. foto: facebook

Slava postavnemu mladeniču ni stopila v glavo.

Slava postavnemu mladeniču ni stopila v glavo. foto: facebook

Njegovi bližnji pravijo, da je skromen in nadvse delaven fant.

Njegovi bližnji pravijo, da je skromen in nadvse delaven fant. foto: facebook

Rohit živi v indijskem mestu Mumbaj.

Rohit živi v indijskem mestu Mumbaj. foto: facebook

Pravi, da se popolnoma sprosti le za domačimi vrati.

Pravi, da se popolnoma sprosti le za domačimi vrati. foto: facebook

27-letnik poudarja, da je za uspeh ključna delavnost in vztrajnost.

27-letnik poudarja, da je za uspeh ključna delavnost in vztrajnost. foto: facebook

prejšnji članek
Postava fitnes zvezde, ki je zrušila instagram
Zdravje
Postava fitnes zvezde, ki je zrušila instagram
naslednji članek
Ljubezen po domače: Ena od tekmovalk se tega sramuje ...
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Ena od tekmovalk se tega sramuje ...
#obraziavenija
obraziavenija