mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Slovenska voditeljica odkrito: "Ko sem se poslovila, sem jokala!"

10. 3. 2017; 06.00
Avtor: K.M.
Tanja Postruznik Koren (1)

Tanja Postružnik Koren se vrača v vlogi voditeljice. foto: M24

Voditeljica oddaje Ljubezen po domače, Tanja Postružnik Koren, ki si jo lahko ogledate na POP TV, je z nami spregovorila o čustveni naravi oddaje, ki jo pripralvjajo.

Tanja v omenjeni oddaji nima zgolj vloge voditeljice in povezovalke, ampak je tudi tista oseba, ki ima poleg sodelujočih najbolj osebni stik in vpogled v razmišljanje tako fantov kot tudi deklet. Je pa tudi tista, ki mora sporočiti kakšno žalostno novico, kar pa je v oddaji, nabiti s čustvi, lahko kar težko.

''Sem človek, ki raje sporoča vesele novice, kot pa žalostne. Ne vem, kdo v resnici to želi, morda zgolj iz katarze, ker se tako boljše počutiš, če sporočiš nekaj slabega. To, da nekomu sporočiš, da se od njega poslavljaš, pa je tudi hudo. Tako ali tako slovesa sovražim, tudi ko je na zabavi najlepše, se sploh ne poslavljam, ampak kar izginem, nisem oseba, ki bi iz tega delala dramo,'' nam je zaupala Korenova.

Dotaknila pa se je tudi oddaje preteklega tedna, ko je bila njena naloga ta, da tri fante obvesti, da se njihova zgodba z oddaji Ljubezen po domače zaključuje. ''Odločila sem se za zelo empatičen način sporočanja, vživela sem se v sogovornika in mu skušala na način, ki je njemu primeren, to sporočiti. Da bi solze pri tem formatu zadrževal, nima smisla. Če se lahko zjoče tvoj sogovornik, sem zagovornica tega, da se zjočeš tudi ti, voditelj.''

Tanja pa ob tem še obljublja, da so bili čustveni dogodki v pretekli oddaji šele začetek celotne čustvene zgodbe, ki se bo odvijala na televizijskih ekranih. 

Tanja pa nam je zaupala tudi, kakšni moški so ji najbolj všeč. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Ne boste verjeli: Dopolnila bo 60 let, pa še vedno naredi to!
Svet slavnih
Ne boste verjeli: Dopolnila bo 60 let, pa še vedno naredi to!
naslednji članek
Med intervjujem v živo se je osramotil: Varuška se je odplazila
Zdravje
Med intervjujem v živo se je osramotil: Varuška se je odplazila