Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Amal Clooney ni videti noseča, kaj se dogaja?

10. 3. 2017; 02.00
Avtor: K.A.
Amal Clooney

Bi ob tej fotografiji pomislili, da pod srcem nosi dvojčke? foto: Profimedia

Njen modni stil tudi v nosečnosti osuplja. Kljub temu, da je njen trebušček iz dneva v dan večji, pa ji še vedno uspeva, da ga lahko povsem skrije.

Amal Clooney (39) je nedavno sodelovala na pomembni konferenci, ki se je odvijala v New Yorku in spet vse osupnila s svojim elegantnim videzom.

Amal, ki pod srcem nosi dvojčke, tudi v nosečnosti ostaja prava modna ikona, modni kritiki pa so si edini, da je prava podoba elegance in vrhunskega modnega stila. Nedavno se je pojavila na pomembni konferenci sredi New Yorka in pokazala, da je kljub nosečnosti lahko videti izjemno urejeno in sofisticirano. Za to priložnost je izbrala rumeno obleko modne hiše Bottega Venneta. Amal je izjemno premeteno izbrala nekoliko širši model obleke, ki ji je nudil sproščenost in udobnost, obleka pa je bila tako zelo odlično krojena, da se je njen rastoči nosečniški trebušček zgolj sramežljivo kazal izpod obleke. Amal, ki bo prvič postala mamica, je dolgo časa skrivala svojo nosečnost, saj je želela, da je mediji ne bi že od vsega začetka sledili na ulicah in se trudili ujeti njen trebušček. A zdaj je nosečnost že tako očitna, da trebuščka ne gre več skrivati. Vsekakor velja za eno izmed najbolj očarljivih slavnih nosečnic, njen nosečniški modni stil pa jemlje dih na vsakem koraku.

Preberite še, kaj je svoji ženi Amal prepovedal George Clooney. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Bi verjeli, da je to dekolte 71 letne igralke?
Horoskop
Bi verjeli, da je to dekolte 71 letne igralke?
naslednji članek
Fantastičen napitek za povečanje libida
Zdravje
Fantastičen napitek za povečanje libida