Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Katy Perry popolnoma neprepoznavna!

10. 3. 2017; 07.30
Avtor: V. M.
Katy Perry

Bi jo na tej fotografiji sploh spoznali? foto: Facebook

Katy Perry je pred dnevi svoje oboževalce presenetila s kratko modno pričesko v svetlih blond odtenkih in požela val navdušenja. Da je neprepoznavna, so zapisali mnogi. A resnično neprepoznavna je pravzaprav vedno, ko ne nosi ličil.

Katy, karizmatična pevka, ki se že od nekdaj rada poigrava z barvo svojih las. Videli smo jo lahko v različnih barvnih odtenkih, od črne, vijolične, modre, zelene pa vse do svetlo blond, s kakšno je presenetila minule dni. Vam je všeč z najnovejšo 'pixie' pričesko?

Saj veste, kaj pravijo …
Ženska spremeni pričesko takrat, ko začuti, da se nahaja pred življenjsko spremembo. Morda je razlog res zgolj želja po spremembi videza, lahko pa se za odločitvijo skrivajo golobji razlogi, kot je denimo nosečnost, smrt, menjava kariere ali razpad ljubezenske veze. In prav slednje pripisujejo zvezdnici, ki se je nedavno razšla z igralcem Orlandom Bloomom.

Takšna lepotica je na rdečih preprogah. foto: Facebook

Kdo je to? Katy Perry? Ah, ne, nikakor!
Zvezdnica je z novo pričesko sveža in ženstvena, a resnično neprepoznavna zaradi svetlih odtenkov vendarle ni. Se pa zgodi pravi čarobni trik, ko si pevka iz obraza odstrani ličila, dolge umetne trepalnice, podaljške ali lasuljo, ki jo pogosto nosi. V hipu namreč postane tako neprepoznavna, da bi se na ulici nonšalantno sprehodili mimo nje, če bi jo srečali.

Veste, Katy pa ni zgolj dekle, ki se pojavi na nastopu in požanje slavo s svojim glasom in karizmatičnim nastopom. Intenzivno sodeluje z ekipo, jih usmerja, pomaga s predlogi, prisotna pa je tudi med postavitvijo odra. In prav tam, se nemara mnogo priložnostnega osebja giba ob zvezdnici svetovnega kova, ne da bi sploh vedeli, da se pomešana med njimi pripravlja na nastop …

No, iskreno, bi jo vi prepoznali?

Poglejte si še fotografije zelo znane igralke, šokirani boste, saj je neprepoznavna. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Tajda Lekše: Nekoč znana voditeljica, kaj se danes dogaja z njo?
Svet slavnih
Tajda Lekše: Nekoč znana voditeljica, kaj se danes dogaja z njo?
naslednji članek
Bi lahko tekmovalcu v oddaji Pop TV-ja pomagal terapevt?
Resničnostni šovi
Bi lahko tekmovalcu v oddaji Pop TV-ja pomagal terapevt?