nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Natalija Kolšek sinoči doživela grozo

9. 3. 2017; 06.30
Avtor: D. B.
Znan obraz ima svoj glas - finale

foto: Marko Vavpotič/Krater Media

Je priljubljeno pevko v televizijski oddaji MasterChef izdala trema?

Sinoči sta se v prvi oddaji tretje sezone televizijskega kuharskega šova MasterChef pomerili ekipa osmih moških kuharjev proti osmim ženskim kuharicam. V izzivu, v katerem so si morali tekmovalci recept za pripravo hrane podajati od ust do ust s pomočjo telefona, je na koncu slavila ženska ekipa, ki je pripravila jed, najbolj podobno originalu. Med izzivom pa je presenetljivo trema kar dobro zagodla sicer že znanemu televizijskemu obrazu Nataliji Kolšek.

Spomnimo, da smo sicer Natalijo na malih ekranih že lahko spremljali v televizijskem šovu Znan obraz ima svoj glas, kjer se je pevka dobro izkazala, pred kuharskimi izzivi pa ima očitno veliko tremo. Sinoči je bila tako preveč "nervozna", da bi lahko sprejela navodila, po katerih bi morala pripraviti hrano, dogajanje med izzivom pa je označila kot "grozljivo". Nič kaj kuharsko ni bilo niti njeno metanje hrane v smeti, in to brez da bi pripravljeno jed prej sploh poskusila, sodnike Luko Jezerška, Almo Rekić in Karima Merdjadija pa je osupnila tudi s polivanjem smetane po pripravljenem pireju, s katerim ji je, kot so se pošalili v studiu, iz pireja, sicer zapisanega v receptu, uspelo narediti juho. 

"Malce preveč je dolgovezila," je krivdo Natalija prevalila na sotekmovalko, ki ji je po telefonu predajala navodila za pripravo jedi.

Priljubljena slovenska voditeljica je odkrito spregovorila, česa se je 'prenajedla'. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Slovenska voditeljica odkrito: "Tega sem se prenajedla!"
Svet slavnih
Slovenska voditeljica odkrito: "Tega sem se prenajedla!"
naslednji članek
Namesto na rdeči preprogi je raje doma s hčerama
Svet slavnih
Namesto na rdeči preprogi je raje doma s hčerama