Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Chrissy Teigen: Tudi jaz sem se soočila s poporodno depresijo

7. 3. 2017; 01.50
Avtor: K.M.
Chrissy Teigen

foto: Profimedia

Manekenka, avtorica in modna oblikovalka. Chrissy Teigen z možem Johnom Legendom in hčerjo Luno živi na videz brezskrbno življenje. A tudi pri njej ni vse popolno.

Chrissy Teigen je veliko več kot zgolj žena vrhunskega glasbenika, Johna Legenda. Je ženska, ki rada javno izrazi svoje mnenje in ene izmed tistih zvezdnic, ki so do svojih oboževalcev vedno odkrite. Chrissy svoje zasebnosti ne skriva. Tako se je recimo pred časom po rdeči preprogi sprehodila v obleki, v kateri so bile dobro vidne strije, ki jih je na njenem telesu pustila nosečnost, a je ona le-to še dodatno izpostavila na svojih družbenih omrežjih. Zdaj pa je reviji Glamour  izdala še, da je tudi ona ena izmed tistih, ki so se morale po porodu še dodatno boriti. 

''Pred letom dni sva z Johnom povečala najino družino. Rodila se je najina hčer Luna, ki je odlična. Na nek način je jaz, na nek način je John, po drugi strani pa je popolnoma samosvoja. Obožujem jo,'' je zapisala priljubljena Chrissy. ''Imela sem vse, kar sem potrebovala, da bi bila srečna. Ampak vseeno sem se večino preteklega leta počutila nesrečno. Kar so vsi okoli mene, razen jaz, vedeli do decembra, je bilo to, da sem se soočala s poporodno depresijo. Spraševala sem se, kako se lahko počutim tako, če pa je vse popolno? Težko sem se soočala s tem in o tem nisem želela govoriti,'' še dodaja mlada mamica. 

foto: Profimedia

Chrissy se zaveda, da se bo zaradi tega priznanja nanjo zopet usul plaz kritik, ampak meni, da je o tem vseeno potrebno govoriti. Poudarja, da se je po porodu počutila drugače, bila je manj vesela oseba, ampak je menila, da je to pokazatelj tega, da je postala mati. Ni imela energije, bolelo jo je telo, vseeno ji je bilo za brezpredmetne odločitve. ''Kosti so me bolele, morala sem iti v bolnišnico, bolečina je bila povsod.'' Če ni delala, ni zapuščala doma. Če so jo opazili zunaj, je bilo to samo zato, ker je šla v službo ali pa se je vračala domov. 

Šele decembra, 8 mesecev po porodu, so postavili diagnozo, s katero se je morala soočiti. Manekenka na tej točki poudarja, da je bila sicer izčrpana, a zadovoljna, da se je njeno življenje zopet začelo odvijati v smeri, ki je bila začrtana pred porodom. 

Preverite še, kakšno je manekenkino telo po porodu. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Ta objava je razburila številne mamice. Ali carski rez res ni porod?
Zdravje
Ta objava je razburila številne mamice. Ali carski rez res ni porod?
naslednji članek
Temu astrološkemu znamenju marec prinaša usodno ljubezen!
Horoskop
Temu astrološkemu znamenju marec prinaša usodno ljubezen!
#obraziavenija
obraziavenija