reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Majo Prašnikar močno zaznamovala izkušnja iz preteklosti

7. 3. 2017; 08.30
Avtor: V. M.
maja prašnikar

Maja Prašnikar foto: Mediaspeed

Maja Prašnikar je mnogim ostala v spominu kot simpatična pevka glasbene skupine Unique. Od tega obdobja je sicer minilo že 14 let, a je glasba kljub temu ostala del njenega življenja. Maja pa je mnogo več kot le lepotica, na svet okoli sebe gleda s prizemljenimi očmi, tudi zaradi dragocene izkušnje, ki jo je zaznamovala …

Jo bomo kmalu videvali pogosteje?

»Glasba je moja prva ljubezen, to sem jaz. Še vedno se z veseljem odzovem povabilom na koncert, kjer me ob akustični spremljavi večinoma spremlja odličen glasbenik- kitarist Miha Plantarič,« pove Maja in skrivnostno pripomni, da se prav kmalu obeta nekaj novega.

'Izkušnja me je zaznamovala'

Skromna in preprosta Maja zagotovo ni ena tistih žensk, ki hlepijo po materialnih dobrinah. Lepoto življenja vidi v drobnih rečeh, srečo in radost v vrednotah, ki ji na obraz narišejo nasmeh. Veliko novega o sebi je odkrila in spoznala zlasti tekom bivanja na Filipinih, kjer je prejela pravo zakladnico neprecenljivih izkušenj. "Filipini so nekaj najlepšega, kar sem doživela v tem življenju. Enkratna in zame res dragocena izkušnja, ki me je res zaznamovala. V pozitivnem smislu seveda. Ljudje so tako odprti in kljub revščini vedno nasmejani in pripravljeni priskočiti na pomoč. Vse poteka bolj lahkotno v primerjavi z našim tempom življenja, ki je za večino res stresen in naporen," pove in razmišlja, kako je že pred novo izkušnjo imela na življenje povsem drugačen pogled.

"Danes lahko rečem, da sem še bolj hvaležna za vse kar imamo in res mi ni nič samoumevno. Seveda tudi Slovenijo obožujem, saj je res en velik zaklad v Evropi, kar pa še ne pomeni, da ne bi poizkusila živeti tudi kje drugje. Le zakaj bi človek živel samo na enem mestu, ko pa je svet tako lep in velik?" se sprašuje pevka ter doda, da je potrebno zbrali le malo poguma in se premakniti iz svojega udobja. "Vedno se izide. Če le zaupamo v življenje!

Maja pa ni edina Slovenka, ki jo je izkušnja iz tujine zaznamovala. Preberite, kaj nam je zaupala nekoč priljubljena vremenarka Reza. Kliknite tukaj!

"Glasba je moja prva ljubezen ..."

"Glasba je moja prva ljubezen ..." foto: osebni arhiv

Skromna in preprosta Maja zagotovo ni ena tistih žensk, ki hlepijo po materialnih dobrinah.

Skromna in preprosta Maja zagotovo ni ena tistih žensk, ki hlepijo po materialnih dobrinah. foto: osebni arhiv

"Vedno se izide. Če le zaupamo v življenje!"

"Vedno se izide. Če le zaupamo v življenje!" foto: osebni arhiv

prejšnji članek
FOTO: Visoko noseča Beyonce s hčerjo navdušila na rdeči preprogi
Svet slavnih
FOTO: Visoko noseča Beyonce s hčerjo navdušila na rdeči preprogi
naslednji članek
Psihoterapevt svetuje: Kako preboleti izgubo moža?
Zdravje
Psihoterapevt svetuje: Kako preboleti izgubo moža?