kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Voditeljica na Pop TV: »Všeč so mi alfa moški!«

6. 3. 2017; 07.56
Avtor: Brigita Potočki/Vklop
Tanja Postružnik Koren

Tanja Postružnik Koren foto: Mankica Kranjec

Tanja Postružnik Koren, voditeljica oddaje Ljubezen po domače

Na Pop TV končno prihaja dolgo napovedovana resničnostna oddaja Ljubezen po domače. Osem kmečkih fantov, ki bodo v oddaji iskali sorodno dušo, torej dekle, s katero bodo napisali novo (ljubezensko) zgodbo, smo že spoznali v oddaji, ki je bila na sporedu lani, tik pred poletjem. Zdaj pa se jim bo pridružilo še šest deklet, ki so morala njihova srca osvojiti na staromoden način – napisala so jim pisma. Za njihovo naklonjenost se bo v oddaji od osmih potegovalo le pet fantov, tistih, ki so prejeli največ pisem. Ves ta čas jim je ob strani stala voditeljica Tanja Postružnik Koren, ki je tako s fanti kot z dekleti preživela veliko časa in se od njih, kot pravi, veliko naučila.

Tanja, česa se najbolj veselite ob začetku oddaje Ljubezen po domače?
Komaj čakam, da gledalcem pokažemo najbolj romantičen resničnostni šov te pomladi pri nas. Petkovi večeri bodo rezervirani za publiko, ki jo zanimajo medosebni odnosi, resnična čustva, reakcije med ljudmi, človeški karakterji in zanimive poti iskanja najvišjega, po čemer čisto vsak od nas hrepeni – ljubezni.

Bi zase rekli, da ste mestna ali bolj podeželska punca?


Čeprav živim v čudoviti Ljubljani, me ljubezen do narave in divjega ob prostih trenutkih vleče v gore, gozdove, na vrtove. Zagotovo sem hibrid, kot večina od nas, Slovencev. Globoko v sebi pa sem dekle z vasi.

Dekleta so morala fantom napisati pisma. Se vi spomnite, kdaj ste nazadnje nekomu pisali na stari način?
Ja, našim fantom v oddaji so dekleta pisala klasična pisma. To je čudovito! Ob prebiranju takšnih pisem postaneš vznemirjen, domišljija začne delovati, pomemben je vonj pisma, ovojnica, način pisanja, oblike črk ... Sama sem še iz generacije, ki ji pisanje pisem, tudi ljubezenskih, ni tuje. Pozna najstniška leta so bila pri meni polna takšne pošte. In dražestnega čakanja na novo pismo. Lepo. Zadnje pismo takšne vrste ... kdaj sem ga napisala? No, tega se pa res več ne spomnim. (smeh)

Katere vrline mora imeti po vaše fant, da pri dekletu vzbudi zanimanje?
Po moje? Meni so všeč alfa moški!

Tanja Postružnik Koren pa je o ljubezni povedala še veliko več. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Nekoč prikupna Milena, danes graciozna Adelina
Svet slavnih
Nekoč prikupna Milena, danes graciozna Adelina
naslednji članek
Tako lahko uživaš s Tino Maze
Svet slavnih
Tako lahko uživaš s Tino Maze