Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Od hotelov do zdravilišč: Luksuzna darila za nominirance za oskarje!

24. 2. 2017; 09.17
Avtor: D. B.
oskarji priprave

Že več mesecev potekajo priprave na podelitev oskarjev, ki bo potekala v nedeljo ponoči. foto: Profimedia

Oddih v prestižnem hotelu, razvajanje v zdravilišču in kozmetični izdelki so le nekatera od daril, ki jih bodo na 89. podelitvi oskarjev prejeli nominiranci.

Podelitev letošnjih oskarjev, sicer 89. po vrsti, bo potekala v nedeljo ponoči v Dolby Theatru v Los Angelesu. Priprave na najodmevnejši filmski dogodek trajajo že več mesecev, zlati kipci pa že čakajo na svoje nove lastnike. Da pa zvezdniki, ki ne bodo nagrajeni, domov ne bi odšli praznih rok, jim bodo v zaodrju podarili tudi številna darila. Slednje podarjajo sponzorji vsem nominirancem v kategorijah igre in režije, to je 25 ljudem. Bolj natančno, v kategoriji za najboljšega igralca in igralko, najboljšo stransko vlogo in najboljšega režiserja. 

Nominiranci si bodo lahko privoščili oddih v prestižnem italijanskem hotelu Excelsior Vittoria. foto: Profimedia

Letos bodo nominiranci med drugim dobili tedenski oddih v zdravilišču Golden Door, tri nočitve v hotelih Excelsior Vittoria ter Tremezzo ob italijanskem jezeru Como. V prvem od omenjenih bodo lahko okušali hrano, ki jim jo bo pripravil Luigi Tramotano, kuhar z Michelinovimi zvezdicami. Za oddih v njem pa bi sicer odšteli 1880 dolarjev (več kot 1700 evrov) na noč. Poleg tega je med darili tudi tridnevna uporaba vile na Lost Coast ranču v severni Kaliforniji.

Emma Stone foto: Profimedia

Poleg izjemno dragih daril bodo nominiranci prejeli tudi nekoliko manj dragocena darila, kot so: bio jabolka, kozmetični izdelki in elektronska cigareta. Da zvezdniki na rdeči preprogi ne bi bili v skrbeh zaradi pretiranega znojenja, jih bodo obdarovali tudi s posebnimi obliži poti znojenju. Med drugim bodo dobili tudi masažna aparat proti celulitu, za katerega bi sicer odšteli 100 tisoč dolarjev (več kot 95 tisoč evrov), piše Dnevnik.hr.

prejšnji članek
POP TV razkril slavni seznam, ki smo ga vsi čakali
Resničnostni šovi
POP TV razkril slavni seznam, ki smo ga vsi čakali
naslednji članek
Tina Maze je razkrila vse
Svet slavnih
Tina Maze je razkrila vse