mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Pa smo dočakali tudi njen trebušček

22. 2. 2017; 09.44
Avtor: K.A.
Amal Clooney

Amal Clooney foto: Vir: Profimedia

Še vedno ga skrbno skriva, a paparacem je uspelo ujeti obris njenega skrbno skrivanega nosečniškega trebuščka.

Hollywoodski igralec George Clooney je dolgo časa veljal za neulovljivega samca in vse je kazalo, da se nikoli ne bo poročil. A nato je prišla usodna odvetnica Amal Alamuddin, ki je v njegovo življenje prinesla številne spremembe. Clooney je kaj hitro spoznal, da je Amal tista prava in sledila je romantična poroka v Italji, letos pa bo prvič okusil tudi čare očetovstva. In, da bo očetovska vloga še toliko bolj vznemirljiva, ga je njegova lepa žena razveselila z novico, da pod srcem nosi dvojčka. V intervjuju za francoski 'Recontres de Cinema' je bodoči očka čustveno opisal vse, kar se mu trenutno dogaja v življenju. "Zelo sva srečna in vznemirjena. Čaka naju največa avantura v najinem življenju in pričakujeva jo odprtih rok," je bil raznežen zvezdnik. "Ko sva radostno novico povedala najinim prijateljem, je najprej nastala tišina, nato pa so vsi začeli jokati kot novorojenčki in na koncu smo se vsi začeli smejati."

George Clooney je v intervjuju še enkrat več pokazal, da ima odličen smisel za humor, ko je komentiral, da bo očka prvič postal pri 56 letih. "Navdih sem dobil pri 89 letnem francoskem igralcu Jean-Paul Belmondu, ki je s svojo drugo ženo naraščaj dobil, ko je dopolnil 70 let. Ja, rekel bi, da sem za zdaj še v nekoliko boljši poziciji," je v šali odvrnil Clooney.

Po pisanju US Weekly naj bi Amal v Londonu že izbrala bolnišnico, kjer naj bi rodila. Pripravljen pa ima tudi plan B v New Yorku, če bi jo popadki slučajno ujeli, ko bi bila na poti. V 12 milijonov vredni londonski vili, ki sta jo Amal in George kupila pred časom, je že urejena ljubka otroška soba, kjer je že zdaj vse polno igrač in otroških slikanic.

foto: Vir: Profimedia

foto: Vir: Profimedia

prejšnji članek
V družbi prvakov dobrega počutja
Moda&Lepota
V družbi prvakov dobrega počutja
naslednji članek
FOTO: Slavna zadnjica polna celulita
Svet slavnih
FOTO: Slavna zadnjica polna celulita