požar Škofljica
Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine Škofljica s pozivom vsem mladim staršem z otroki

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sramota za Hrvaško: Aretirali dvojec, ki je žalil slavnega igralca

20. 2. 2017; 06.18
Avtor: D. B.
Jamie Foxx

Jamie Foxx je o incidentu spregovoril na instagramu, a je kasneje zapis izbrisal, pišejo hrvaški mediji. foto: Profimedia

50-letni Hrvat žalil priljubljenega igralca Jamieja Foxxa. Posredovati je morala policija.

Dubrovniška policija je zaradi kršenja javnega reda in miru obravnavala dva moška, ki sta se v nedeljo zvečer v enem od dubrovniških restavracij z rasističnimi opazkami lotila priljubljenega ameriškega igralca Jamiea Foxxa, ki v Dubrovniku snema filmski spektakel "Robin Hood: Origins".

Kot poroča Jutranji list so s policije v ponedeljek sporočili, da so po prijavi o kršenju javnega reda in miru v nedeljo okoli 22. ure intervenirali v gostinskem lokalu na območju Lapada, kjer sta 44-letnik in 50-letnik "na izjemno drzen in nevljuden način žalila goste in osebje", pri čemer se je starejši lotil enega od gostov z rasističnimi opazkami.

Policija sicer ni odgovorila, koga sta moška žalila, ampak le, da bosta oba kaznovana zaradi kršenja javnega reda in miru in da preiskava v zvezi z omenjenim incidentom še poteka. 

Jamie Fox trenutno v Dubrovniku snema filmski spektakel Robin Hood: Origins, producent filma pa je Leonardo DiCaprio. foto: Profimedia

Se je pa glede samega incidenta na instagramu oglasil 44-letni Jamie Foxx, ki je objavil videoposnetek, v katerem navaja, da sta ga dva moška poniževala ter ga naslavljala z besedo "nigger".

Iz drugega videoposnetka pa je razvidno, kako je osebje omenjeni dvojec pospremilo iz lokala. Kot še poroča omenjen hrvaški časnik, je igralec videoposnetek kasneje umaknil s priljubljenega družabnega omrežja.

Jamie Fox trenutno v Dubrovniku snema filmski spektakel Robin Hood: Origins, producent filma pa je Leonardo DiCaprio.

prejšnji članek
Oče Madonninih posvojenih dvojčic v šoku: Ne bosta se vrnili
Svet slavnih
Oče Madonninih posvojenih dvojčic v šoku: Ne bosta se vrnili
naslednji članek
Vprašala ga je, zakaj jo je varal, njegov odgovor je razburil splet
Zdravje
Vprašala ga je, zakaj jo je varal, njegov odgovor je razburil splet