reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj se Kate in William nikoli ne držita za roke?

15. 2. 2017; 01.30
Avtor: K.M.
kate william bafta

Ugibanja, ali sta William in Kate odtujena ali sramežljiva, so neutemeljena. Pa kaj potem, če se nikoli ne držita za roke! foto: Profimedia

Po skoraj šestih letih zakona ju le redko ujamejo v tem intimnem dejanju.

Potem, ko sta se vojvodinja Kate in princ William skupaj udeležila podelitve britanskih filmskih nagrad (BAFTA), sta s s svojim obnašanjem dosegla to, da so se številni zopet pričeli spraševati, zakaj se par, ki bo aprila praznoval šesto obletnico zakona, nikoli ne drži za roke. 

Kljub temu, da nekateri namigujejo na zakonsko nesrečo, pa temu ni tako. Večina fotografij in posnetkov kraljevega para nastane med uradnimi dolžnostmi, ki jih skupaj opravljata, torej sta takrat dobesedno v službi. Če bi se medtem držala za roke, bi bilo vse skupaj zelo neprofesionalno, kljub temu, da gre za poročen par. ''Hkrati se morata na teh dogodkih rokovati s številnimi ljudmi, poleg tega, da sta na delovnih dolžnostih, bi bilo vse skupaj še zelo nepraktično,'' je izdala Emily Nash, ki se že vrsto let ukvarja s poročanjem o kraljevi družini. 

Te trditve podpirajo tudi fotografije, ki nastanejo na bolj sproščenih prireditvah, recimo športnih dogodkih, kjer so dotiki med parom pogostejši.  

prejšnji članek
Večkrat razgaljena igralka stopila v bran Melaniji Trump
Svet slavnih
Večkrat razgaljena igralka stopila v bran Melaniji Trump
naslednji članek
FOTO: Ko vam zmanjka idej za nove pričeske
Moda&Lepota
FOTO: Ko vam zmanjka idej za nove pričeske