požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna pevka se hvali s takšnim trebuščkom

15. 2. 2017; 09.05
Avtor: K.A.
Mel B

Mel B foto: Vir: Profimedia

Nikoli ni skrivala, da šport naravnost obožuje, rezultati pa so še kako vidni. Njen trebušček je pri 41 letih videti neverjetno mladosten in do potankosti izklesan.

Nekdanja članica skupine Spice girls Mel B (41) je bila vedno velika oboževalka športa in zato je hitro dobila nadimek Sporty Spice. Vse do danes pa se stvari niso veliko spremenile, Mel še vedno obožuje šport, nedavno pa se je na instagramu pohvalila z izklesanimi trebušnimi mišicami, ob katerih nihče ne ostane ravnodušen.

Mel B že nekaj mesecev nastopa na Brodwayju, kjer v mjuziklu Chicago igra Roxie Hart. In, ker so predstave fizične precej naporne, je seveda izjemnega pomena, da ostja v odlični formi. Kljub temu, da je vedno zelo pazila na svoj postavo, pa se zdi, da je trenutno v svoji najboljši formi.

Verjetno je za njeno odlično formo in nasmeh na ustnicah kriv tudi njen mož Stephen Belafotne, s katerim sta nedavno slavila 10 obletnico poroke. "Z mojim dragim sva šla skozi številne preizkušnje, ki jih drugi pari morda ne bi zdržali. Te preizkušnje so naju le še bolj zbližale in naju še bolj povezale. Ti si moj svet, ti si moje vse," je ob okrogli obletnici na instagramu zapisala Mel B.

prejšnji članek
Princ Charles si nikoli ni želel poročiti Diane
Svet slavnih
Princ Charles si nikoli ni želel poročiti Diane
naslednji članek
Slovenska voditeljica tako živčna, da skoraj ni spala
Svet slavnih
Slovenska voditeljica tako živčna, da skoraj ni spala
#obraziavenija
obraziavenija