kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hrvati se prepirajo zaradi Severine: "To je svetoskrunstvo!"

14. 2. 2017; 08.46
Avtor: D. B.
severina pevka hrvaška

foto: M24

Kdo je zvezda in kdo ni? Hrvaški menedžer z objavo na priljubljenem družabnem omrežju razburil Hrvate.

Potem ko je menedžer Ivan Bubalo razburil hrvaško javnost z izjavo, da Nina Badrić ni nobena zvezda, saj "poje na 'eventih' in še ni imela nikoli samostojnega koncerta v Splitu," je tudi jasno povedal, kdo je zvezda in kdo je brez konkurence.

"Takšen talent se rodi le enkrat v 99 letih ... Igranje, petje, pisanje, manekenstvo, fotografiranje, režija ... V vsem, česar se loti, je najboljša. Največja umetnica v Splitu od samostojne države. Nekoč se bodo na pobočju Marjana križale ulici Gorana Ivaniševića in Ivana Balića z ulicama Stipeta Božića in Tonija Kukoča, navzdol pa bodo vodile ulice Dina Rađe in Blanke Vlašić ... na tem mestu bo mesto dalo Severini park. Od tam se vidi vse do Italije," je estradni menedžer zapisal na facebooku. 

Ker je očitno vedel, da se z njegovim mnenjem mnogi ne bodo strinjali, je takoj dodal, da ga lahko uporabniki družabnih omrežij svobodno napadajo, a Severino naj pustijo pri miru, saj 'je najboljša'.

"To je svetoskrunstvo! Severino postavili na nivo Blanke? To se mi zdi kot slaba šala. Lepo bi bilo, če bi njen glas lepše zvenel," je bil le eden od komentarjev na priljubljenem družabnem omrežju.

prejšnji članek
6 znakov, da vas vara ...
Zdravje
6 znakov, da vas vara ...
naslednji članek
Ota Širca Roš: "Imam srečo in luksuz"
Svet slavnih
Ota Širca Roš: "Imam srečo in luksuz"
#obraziavenija
obraziavenija