Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Raiven pripravlja presenečenje

13. 2. 2017; 12.50
Avtor: Katja Kaja Mejač
Sara Briški Cirman - Raiven

foto: Mediaspeed

Slovenska pevka nam je razkrila, kaj pripravlja za sobotni nastop.

V petek in soboto bo potekal slovenski polfinalni izbor za pesem Evrovizije, na katerem bo tudi letos nastopila Sara Briški Cirman, ki se skriva pod umetniškim imenom Raiven. Drzna pevka, ki nase opozarja tudi z vpadajočimi roza lasmi, se je na lanskem tekmovanju uvrstila v veliki superfinale, kjer jo je premagala kasnejša slovenska predstavnica ManuElla. Ravno zato, ker ve, kaj pričakovati, pa so letošnje priprave nekoliko bolj živčne in nervozne. 

Raiven je za nas razkrila, da je poleg petja njena velika strast tudi moda. Gre namreč za še en aspekt estetike s katerim se lahko izraža in podkrepi svojo glasbo in umetnost. Zato nas je seveda zanimalo, kaj pripravlja za letošnji izbor EMA 2017. ''Moj videz bo posebno presenečenje,'' razkriva Sara in dodaja, da bo kljub morebitnima dvema nastopoma (polfinale in finale) uporabila zgolj eno modno kombinacijo. 

Simpatična pevka se bo s svojo ekipo predstavila s pesmijo Zažarim, ki govori o samozavesti in o temu, kako pomembno je, da v svetu nasičenem z iskanjem perfekcije, najdete svoj izraz. ''K temu tudi na splošno v življenju stremim, zato mi pesem veliko pomeni.''

prejšnji članek
Kilograme lahko izgubite tudi brez diete in stradanja!
Zdravje
Kilograme lahko izgubite tudi brez diete in stradanja!
naslednji članek
Tedenski numeroskop: Slaba karma?
Zdravje
Tedenski numeroskop: Slaba karma?