ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Tri mesece po porodu že v kopalkah

13. 1. 2017; 03.30
Avtor: K.A.
Candice Swanepoel

Candice Swanepoel foto: Profimedia

Le malokdo bi verjel, da je lepa Candice Swanepoel pred tremi meseci rodila sina, saj je njena postava videti do potankosti izklesana.

Južnoafriška manekenka Candice Swanepoel se je le tri mesece po porodu sina Anaca na instagramu pojavila v kopalkah. Oboževalci lepe 28- letnice so bili nad fotografijo naravnost osupli, le težko pa je verjeti, da ji je v tako kratkem času uspelo do popolnosti izklesati postavo. "Lahko sem srečna, da imam tako zelo dobre gene. Vedno sem lahko jedla vse, kar sem želela," je bila iskrena za Daily Mail.

Verjetno je kar težko verjeti, a Candice je pred časom priznala, da so zrezki, pice in testenine dnevno na njenem jedilniku. Seveda poskuša jesti zdravo, zato pazi, da dnevno zaužije dovolj sadja in zelenjave ter veliko vode.

Za svojo postavo skrbi vsak dan, pri tem pa ji pomaga osebni trener. Še posebej se posveča svojim lepim nogam, ki so ji prinesle vrhunsko kariero v modni industriji. Obožuje kolebnico, plavanje, jogo in tek. Teče skoraj vsak dan, najraje pa s tekom začne dan. Nato pa si privošči obilen zajtrk, ki ga največkrat sestavljajo jajca. "Najraje imam omleto s špinačo in feta sirom. To je zame idealen zajtrk," je še dodala.

prejšnji članek
Si upate? Namažite jih z živo oranžno!
Moda&Lepota
Si upate? Namažite jih z živo oranžno!
naslednji članek
FOTO: So njene obline preveč bujne za takšno spodnje perilo?
Svet slavnih
FOTO: So njene obline preveč bujne za takšno spodnje perilo?