Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Peter Prevc: leto 2017 zanj ne bo prijazno

11. 1. 2017; 08.42
Avtor: Uredništvo Zvezde
Peter Prevc

foto: Arsen Perić

Pravijo, da je naša usoda zapisana v zvezdah. Vedeževalci Vedeževalstva Fortuna so pogledali v rojstno karto Petra Prevca in prišli do presenetljivih ugotovitev.

Peter Prevc je po devetzvezdnem KI rojen za zmage. Odlikujejo ga tri osnovne energije. V srcu je posvečen človek - Devetzvedni KI: Bela prst 8. Za kar se odloči, to naredi. O tem ne govori veliko. Le deluje. Seveda to ne pomeni, da ni komunikativen, vendar se pogovarja o vsem, razen o tem, kar se dogaja v njegovem srcu, v njegovi duši. Kajti njegovo srce je čisto. Čisto, ker ne dovoli nikomur, da bi v njem delal nesnago. Rad ima višino, naravo, vso umetnost od knjig do filmov, slik, fotografije, ples. Ker uživa v višini, se gotovo ne bi branil, da bi vsaj začasno stanoval v najvišjem stanovanju v Al Khalifi. Peter je rojen za zmage. Zmaguje povsod in vedno. Celo takrat, ko drugi zmage ne vidijo, on ve, da je zmagal. Ve, da je dobil novo izkušnjo, ki mu pomaga, da stopi še stopničko više. Ko se za nekaj odloči, ga na njegovi poti ne ustavi nihče. Je perfekcionist, ki obvladuje izredno veliko različnih podatkov hkrati in jih zna usmeriti k svojim sanjam ter svojim ciljem.

Leto 2017 zanj ne bo ravno prijazno leto, to bo leto preobrata. Čeprav to ne pomeni, da ne bo mogel imeti uspehov, njegovi (ne)uspehi ne bodo v družbi veselja in radosti. Skoraj vedno jih bo spremljalo nerazumevanje okolice. Le mirna reakcija na okolje, nove ideje in nov način delovanja, ki prihaja iz srca, ga bodo dvignili nad te nesporazume. Nekaj možnosti se kaže, da bi Peter objavil spremembo kariere v začetku leta 2017 in da bi začel stopati po novi življenjski poti. Če tega ne bo naredil zdaj, bo to storil tam v času od maja do oktobra 2017. Bo pa veliko popularnost in slavo doživel marca in decembra 2018, ne glede na to ali bo nadaljeval kot skakalec ali pa bo spremenil pot svojega delovanja.

prejšnji članek
Naredite najmočnejši naravni antibiotik, ki bo odgnal gripo
Zdravje
Naredite najmočnejši naravni antibiotik, ki bo odgnal gripo
naslednji članek
Znate pravilno uporabljati šampon?
Moda&Lepota
Znate pravilno uporabljati šampon?