gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pokazala veliko celulita, ženske jo obožujejo

8. 1. 2017; 12.00
Avtor: K.A.
Lena Dunham

foto: Vir: Profimedia

Zvezdnica serije Girls, Lena Dunham (30), se je nedavno pojavila na naslovnici revije Glamour in s svojim videzom požela številne pohvale.

Igralka se je odločila, da fotografija ne bo niti najmanj računalniško obdelana, zato je možno videti vse nepravilnosti, še posebej pa je njene oboževalce navdušil celulit. "Moje telo je bilo objavljeno na naslovnici revije, ki jo bere preko 10 milijonov žensk. Vse bodo lahko videle moje nepopolne noge, takšne kot v resnici so, brez računalniških popravkov," je bila navdušena Dunhamova.

Igralka je v intervjuju priznala, da je bila v preteklosti zelo obremenjena s svojim videzom, danes pa je končno pomirjena in ponosna nase. "Ko sem začela graditi svojo kariero, so številni slavili moj videz, saj so bili prepričani, da sem izjemno pogumna, da sem se s takšnim telesom pojavila na televiziji," je dodala.

Dunhamova se zaveda, da bo njena nedavna poteza naletela tudi na takšne, ki se bodo zgražali nad njenimi fotografijami. "V novem letu bi morali biti vsi dežurni kritiki precej bolj pametni in kreativni pri objavljanju svojih žalitev, saj se nihče več ne boji krutih blogerjev in vseh ostalih, ki imajo dostop do interneta," je bila odločna igralka.

Lena je hvaležna reviji Glamour, da ji je omogočil takšno vrsto fotografij in ji tako dovolil, da se je pokazala v vsej svoji naravni lepoti.

A photo posted by Lena Dunham (@lenadunham) on

prejšnji članek
FOTO: Z modne brvi na rdečo preprogo
Moda&Lepota
FOTO: Z modne brvi na rdečo preprogo
naslednji članek
Horoskop: Januar bo zanje peklenski mesec!
Horoskop
Horoskop: Januar bo zanje peklenski mesec!