pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekoč je imela vse, danes hudo bolna in skoraj brez denarja

4. 1. 2017; 01.05
Avtor: K.A.
Cher

Cher foto: Vir: Profimedia

Zdravstveno stanje ameriške pevke Cher naj bi bilo izredno krhko, za nameček pa ima tudi vse večje finančne težave.

70- letna legendarna ameriška glasbenica Cher naj bi bila že nekaj časa hudo bolna, zvezdnica naj bi se v osemdesetih okužila z virusom Epstein-Barr, njeno zdravstveno stanje pa naj bi bilo vse slabše. Ameriški tabloid Radar Online se je tako nedavno razpisal, da naj bi ji odpovedovali organi, v javnosti se pojavlja le še redko, večino časa pa si želi biti sama in uživati v preostanku življenja.

A Cher te dni nima prav veliko miru, toži jo namreč umetnik Moshika Nadava, ki je prepričan, da je glasbenica zaslužila na njegov račun. Nadava tako trdi, da je zaslužila velike vsote denarja na račun njegovega izuma, ki ga je ustvaril in zaščitil leta 2011. Zaradi tožbe v višini 5 milijard dolarjev je Cher povsem iz sebe. "Boji se, da bi bila lahko to njena zadnja bitka," je za Radar Online razkril neimenovan vir.

Nadava namreč trdi, da je Cher na svojem albumu 'Closer to the Truth' uporabila font črk, ki se imenujejo Paris in ki jih je on ustvaril za svoje kliente kot so Vouge in Estee Lauder.

Cher je prodala preko 500 tisoč primerkov omenjenega albuma, Nadava pa je prepričan, da je zaradi uporabe njegove pisave zaslužila na milijone in milijone dolarjev. Tožba je za Cher prišla v najslabšem možnem trenutku, saj je zaradi slabih investicij v zadnjem času izgubila že veliko denarja, njeno bogastvo pa naj bi vse bolj kopnelo.

Cher je ves čas posojala denar družini in prijateljem, a ji ga nikoli niso vrnili. Njen razkošen način življenja pa je zahteval velike izdatke, zato je njena denarnica vse bolj presušena. Kljub vse slabšemu zdravstvenemu stanju razmišlja, da bi se znova vrnila na glasbene odre, da bi nekoliko popravila svojo finančno situacijo.

prejšnji članek
Tedenski numeroskop: Bodite pozorne na sporočila!
Zdravje
Tedenski numeroskop: Bodite pozorne na sporočila!
naslednji članek
Kim Kardashian se je vrnila
Svet slavnih
Kim Kardashian se je vrnila