Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina prvič spregovorila o operaciji in odnosu z bivšim

3. 1. 2017; 10.02
Avtor: D. B.
severina pevka hrvaška

"Ob sebi imam svojega moškega. Uživala sem z otrokom, s svojo družino, imeli smo veliko koncertov. Leto je bilo povsem solidno," pravi Severina. foto: M24

»Slišim, da se mnogi pritožujejo nad letom 2016, a v vsakem letu ne morete dobiti vsega. Meni je bilo lepo,« pravi Severina.

Med novoletnim nastopom v črnogorskem Baru je 44-letna hrvaška pevka Severina Kojić odgovarjala na vprašanja novinarja, ki ga je zanimalo, ali so bili medijski zapisi o njej v lanskem letu resnični.

Znano je, da je imela pevka novembra težave z glasilkami, zaradi česar je odpovedala nekaj koncertov, pisalo pa se je tudi o operaciji. Mediji so pisali tudi o njenem odnosu z Milanom Popovićem, očetom njenega otroka, s katerim ima določene težave. »Že pet let ne berem časopisov. Ena od mojih kolegic se je že veliko prej 'odklopila'. Ko sem ugotovila, da ima super življenje, ki ni obremenjeno s tem, o čem pišejo mediji, sem se odločila, da tudi sama narediti enako. Tako veliko stvari zapišejo napačno, da si ljudje sploh ne morejo ustvariti prave slike. Mislim, da je veliko boljših knjig in filmov, za katere bi lahko porabili čas,« je dejala.

Severina se je spomnila tudi leta 2016, poroča 24sata. »Slišim, da se mnogi pritožujejo nad letom 2016, a v vsakem letu ne morete imeti vsega. Meni je bilo to leto lepo. Ob sebi imam svojega moškega. Uživala sem z otrokom, s svojo družino, imeli smo veliko koncertov. Leto je bilo povsem solidno,« je priznala lepa pevka.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

prejšnji članek
Po praznikih je čas za razstrupljanje
Zdravje
Po praznikih je čas za razstrupljanje
naslednji članek
Starleta zopet šokirala oboževalce
Svet slavnih
Starleta zopet šokirala oboževalce