pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Manekenka dojila v javnosti in doživela plaz očitkov

20. 12. 2016; 11.21
Avtor: K.A.
Candice Swanepoel

Candice Swanepoel foto: Profimedia

V vlogi mamice se tudi sama sooča z različnimi pritiski. Najbolj pa jo moti, kako zelo nesramni so lahko ljudje do žensk, ki dojijo v javnosti.

Južnoafriška manekenka Candice Swanepoel je eno od prepoznavnih imen Victoria's Secret. Nedavno je rodila sina, kot novopečena mamica pa se je morala že soočiti s prvimi kritikami na račun dojenja v javnosti. Temu je želela narediti konec in je tako v podporo vsem mamicam na instagramu objavila fotografijo z doječim sinom. "Ženske, ki dojijo svoje otroke, so potem ves čas kritizirane in nezaželjene na vseh javnih mestih. Neštetokrat so me opozorili, da bi se morala zakriti, ko dojim v javnosti. Še več, dejali so mi, da bi se morala sramovati, ker ne dojim zgolj za svojimi štirimi stenami. A teh istih dežurnih kritikov ni niti najmanj motilo, ko so me v revijah videli zgoraj brez. Dojenje ni seksualna stvar, niti najmanj seksualna stvar," je bila ostra 28 letna manekenka.

Manekenka ima sina Anaca z brazilskim modelom Hermannom Nicolijem. Par je v razmerju že več kot 10 let. Maja letos sta se zaročila, za zdaj pa še nista določila datuma poroke.

prejšnji članek
Zakaj banane niso dobra ideja za zajtrk?
Zdravje
Zakaj banane niso dobra ideja za zajtrk?
naslednji članek
Foto: Ko svetovni zvezdniki okrasijo božično smrečico
Svet slavnih
Foto: Ko svetovni zvezdniki okrasijo božično smrečico