nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poteza slavne mame: Je to normalno?

16. 12. 2016; 01.54
Avtor: D. B.
hilary duff

foto: Profimedia

Ameriška igralka Hilary Duff je na družbenih omrežjih sprožila burno reakcijo uporabnikov in razdelila starše.

»Najsrečnejše mesto na svetu! Disneyland, radi te imamo,« je ameriška igralka Hilary Duff zapisala na instagramu in zraven pripisa objavila fotografijo, na kateri je s svojim sinom Lucom.

Medtem ko so eni komentirali, da je fotografija čudovita, se drugi niso mogli prenehati čuditi temu, da na njej Hilary sina poljublja na ustnice.

»To ni normalno in za otroka ni dobro! Na ustnice lahko poljubite le fanta ali moža. Tega nikoli ne bi naredila svojemu otroku,« je komentirala ena od mam, tudi mnoge druge so napisale, da je takšno poljubljanje otrok čudno in popolnoma neprimerno.

Veliko staršev pa je pri tem tudi podprlo igralko. »Tudi jaz sem svoje otroke včasih poljubila na usta in odrasli so v popolnoma normalne ljudi. Kam gre ta svet? Lepa in popolnoma nedolžna fotografija je sprožila takšne komentarje, fotografije vojnih grozot, ki jih gledamo vsak dan, pa nihče ne komentira. Naj vas bo sram, da v materinski ljubezni vidite nekaj slabega in nespodobnega,« je zapisala neka druga mama.

Hilary se ni preveč obremenjevala z razpravo, ki jo je s svojim dejanjem sprožila. »Vsi tisti, ki komentirajo, da je poljubljanje neprimerno, vsi z umazanimi mislimi hitro kliknite 'unfollow'.« 

Psihologi sicer menijo, da poljubljanje na otrokova usta ni škodljivo. Pravzaprav naj bi včasih mame hranile svoje malčke tako, da so najprej same prežvečile hrano, nato so jo dale otorku. Najbrž to zanje ni bila zaskrbljujoča izkušnja. Če vam poljubljanje na ustnice ni všeč, pač tega ne počnite. Vendar tudi nikar ne mešajte poljubov in nežnosti s spolnim kontekstom, piše hrvaški portal Zadovoljna.hr. 

A photo posted by Hilary Duff (@hilaryduff) on

prejšnji članek
To so najbolj pogosta vprašanja povezana z lepoto
Moda&Lepota
To so najbolj pogosta vprašanja povezana z lepoto
naslednji članek
FOTO: Poglejte si pravljično deželo, ki jo boste takoj želeli obiskati
Moda&Lepota
FOTO: Poglejte si pravljično deželo, ki jo boste takoj želeli obiskati