GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najbolj popularna zvezdnica na Instagramu je ...

2. 12. 2016; 02.09
Avtor: A.K.
Taylor Swift, Selena Gomez

Taylor Swift in Selena Gomez foto: Profimedia

24-letna pop senzacija ima 103 milijonov oboževalcev in tega ni dosegla z golimi objavami, zato je njen uspeh še toliko večji.

Letošnja kraljica Instagrama je Selena Gomez, po številu sledilcev je proglašena z nazivom najpopularnejše zvezdnice leta 2016. Selena svoje sledilce še posebej navdušuje, ker ne objavlja golih in seksi provokativnih fotografij.

Na drugem mesti s 93,6 milijoni sledilcev ji sledi njena najboljša prijateljica Taylor Swift, ki pa ji leto 2016 ni tako pisano na kožo, namreč v tem letu je končala kar dve razmerji, najprej s Calvinom Harrisom, nato pa še s Tomom Hiddlestonom. Menda so ji celo nekatere prijateljice obrnile hrbet, ko so izvedele, da v resnici ni takšna, kot se rada predstavlja.

Pevka Beyonce foto: Profimedia

V vrhu lestvice je tudi slavna Beyonce z 88,9 milijoni sledilcev, nato ji sledi Kylie Jenner z 79,5 milijoni sledilcev. Letos je Kylie postala pravi modni in lepotni guru, nase pa je pozornost preusmerila predvsem s provokativnimi fotografijami in tudi kakšno golo.

Kendall Jenner in Kylie Jenner foto: Profimedia

Kyliejinemu mestu sledi njena starejša sestra Kendall Jenner z 68,9 milijoni oboževalcev, njena številka pa se strmo povečuje, saj temnolaska postaja pri svojim objavah fotografij vedno bolj drzna, vendar so zaenkrat še vse na nekem nivoju okusa, za razliko od nekaterih njenih sester.

prejšnji članek
Inteligentni in ekscentrični: To astrološko znamenje nima konkurence
Horoskop
Inteligentni in ekscentrični: To astrološko znamenje nima konkurence
naslednji članek
Zvezdnika dobila prvega sina
Svet slavnih
Zvezdnika dobila prvega sina