Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Ribič se ne pritožuje

4. 12. 2016; 07.30
Avtor: I.P./Revija Zvezde
tanja ribič

foto: Facebook

V Studiu Ritem so imeli med sinhronizacijo risanke Vaiana: Iskanje bajeslovnega otoka še posebno čedno sodelavko. Poleg Kataye in Tanje Ribič, seveda.

To je bila Tanjina tri leta in pol stara psička Nikica, ki Tanjo spremlja skoraj povsod, medtem ko je njen drugi kuža Miki trenutno pri Tanjini mami, ker mu to bolj ustreza. »Res sem zelo vesela, da jo lahko pripeljem s seboj, ker včasih nimam časa za daljši sprehod, same je pa tudi nočem puščati doma po več ur. Naši kužki so vedno povsod hodili z nami. Miki je bil na snemanju vseh epizod Naše male klinike in je razumel vsak Đurov ukaz. Če je recimo rekel: 'Na pozicije', se je skril za zaveso.« Ker je Nikica lahko z njo, je za Tanjo, ki je pri Vaiani režiserka glasov, delo še toliko bolj prijetno oziroma ga je lažje izvajati. »Studio Ritem so res krasni delodajalci in vsi se tu počutimo skoraj kot družina. Prijetno vzdušje dokazuje, da toplina samo pripomore k ustvarjalnosti. Največja zmaga je strokovnost plus ljubezen, potem je ustvarjalnost maksimalna.« O tem, da kot režiserka pravzaprav »komandira« druge, pojasni: »Sem zelo plah človek in nisem komandir po naravi. Ker pa sem v svojem poslu tako strastna, jaz to nekako spontano vodim, in ker me pelje strast, mi tudi zaupajo, da vse samo steče, tako da lepo sodelujemo, zlasti če ni zraven kakšnih nerealiziranih egov. Potem ni ovir, da ne bi vse steklo.«

Tanja bo v gledališču, v katerem je sicer zaposlena, začela pripravljati tudi muzikal Mnogo hrupa za nič, za katerega je besedilo priredil Gašper Tič.

prejšnji članek
Boleče spoznanje Vilija Resnika
Svet slavnih
Boleče spoznanje Vilija Resnika
naslednji članek
Nohti za deset
Zdravje
Nohti za deset